Tilaa ruoat netistä!

Tilaa ruoat kätevästi suoraan kotiisi laajasta valikoimastamme tai nouda valmiit ruokakassit myymälästämme. Säästät aikaa arjen ja juhlan askareisiin.

Alepa Kauppakassi-palvelussa voit tehdä ostoksesi Alepan edullisin hinnoin ja saada ne vaivatta ilmoittamaasi osoitteeseen.

Katso lisätietoja
Hinnat

Alepa Kauppakassi on tutkitusti* edullinen ruoan verkkokauppa. Hinnat ovat samat kuin Alepan myymälöissä ja Bonusta kertyy koko tilauksesta – jopa 5 %. Ja omistajan käyntikortilla saat toimitukset 3 € halvemmalla!

Hinta on edullisin, kun teet tilauksesi haluamaasi toimitus- tai noutopäivää edeltävän päivän aikana. Voit saada kotiinkuljetuksen jo tilauspäivänä tilatessasi arkisin kello 12:een mennessä ja lauantaisin kello 9:ään mennessä. Saman päivän tilauksiin lisäämme 5 € pikatilauslisän.

*Kuluttajaliiton verkkoruokakauppojen hinta- ja palveluvertailututkimus 11/2015

Mikäli muokkaat tilaustasi tilausvahvistuksen jälkeen, saat aina uuden tilausvahvistuksen muutosten tekemisen jälkeen. Vahvistuksista voit varmistaa, että tekemäsi muutokset tallentuivat oikein.
 
Toimitus
Nouto
S-etukortti
S-Etukortilla
alk
5,90€
/toimitus
alk
3,90€
/tilaus
Ei S-etukorttia
Ilman
S-Etukorttia
alk
8,90€
/toimitus
alk
6,90€
/tilaus
Toimistusalue

Toimitusalueena on Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Klaukkala, Nurmijärvi ja Kauniainen lukuun ottamatta saaristoalueita.

Tarkista onko osoitteesi Kauppakassin toimitusalueella kirjoittamalla postinumerosi.

Siirry tilaamaan
Tilaus ja toimitusajat

Toimituspäivät ovat pääkaupunkiseudulla ma–pe 9–21 ja la 9–16.

Voit tehdä tilauksesi halutessasi vaikka samalle päivälle. Tilausaikaa on arkisin on kello12:een ja lauantaisin kello 9:ään asti. Huomaa, että saman päivän tilauksiin tulee 5 € pikatilauslisä.

Nurmijärvelle ke ja to

Klaukkalaan ke ja to

Tuusulaan to

Toimitamme tilauksen valitsemaasi ajankohtaan. Valittavanasi on 2, 3, 4 ja 8 tunnin aikavälejä, aamusta iltaan. Mikäli tilauksesi jostain syystä myöhäsyy, saat seuraavan toimituksen ilman toimitusmaksua.

Maksutavat

Ostokset voit maksaa joko verkossa tilaushetkellä tai toimituksen yhteydessä. Maksutapoina käyvät Visa-, Mastercard-, Visa Electron-, Amex- sekä Diners-kortit. Maksun voi tehdä joko korttien debit- tai credit-puolella. Käteinen ja ostositoumus eivät käy maksuvälineenä.

S-Business Card käy maksuvälineenä verkkomaksetuissa tilauksissa.

Myös S-ryhmän lahjakortit sekä Bonusrahat käyvät maksuvälineinä. Yrityksillä on mahdollisuus ryhtyä laskutusasiakkaaksi.

Noutotilauksissa maksuvaihtoehtona on vain verkkomaksu.

Paras ja helpoin tapa maksaa ostokset on verkossa tilauksen yhteydessä. Tämä ei ole käytettävissä tilauksissa, jotka toimitetaan yli 7 päivän kuluttua. Näissä tapauksissa voit tehdä tilauksesi valitsemalla ”Maksu toimituksen yhteydessä”.
Parasta laatua huokein hinnoin!

Alepa Kauppakassi kerää vastaanotettujen tilausten mukaisesti ainoastaan parhaita tuotteita laajasta, yli 5000 tuotteen valikoimasta, johon sisältyvät kaikki tuoteryhmät pakasteista alkaen, pois lukien alkoholi ja tupakkatuotteet.

Hedelmät ja vihannekset kerätään mahdollisimman tuoreina.

Kylmäketju on katkeamaton keräilyvarastosta kotiovelle asti luotettavan laadun varmistamiseksi!

Mikä Foodie.fi -verkkopalvelu on

Foodie.fi on S-ryhmän yhteinen ruoan verkkopalvelu, jossa Alepa Kauppakassi toimii.

Mitä Foodie.fi-verkkopalvelussa voi tehdä?

  • Ostaa ruokaa verkosta pääkaupunkiseudulla, Turun seudulla, Porissa, Raumalla, Oulussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Kokkolassa, Kuopiossa, Varkaudessa ja Iisalmessa.
  • Tehdä ostoslistoja, selata S-ryhmän kaikkien päivittäistavaratuotteiden hintoja ja toivoa tuotteita valikoimiin.
  • Selata yli 10 000 reseptin reseptipankkia, lisätä reseptin tuotteet ostoslistalle ja luoda omia reseptejä.
  • Antaa palautetta myymälään, sillä Foodie on suora keskustelukanava myymälöihin. Myymälä-sivun kautta voi lähettää viestin kaupalle, antaa palautetta tai toivoa jonkun tuotteen lisäämistä valikoimaan, jos se sieltä uupuu.
  • Rekisteröitymällä palvelun voi personoida itsensä näköiseksi. Rekisteröityessä profiiliin voi asettaa omat makumieltymykset ja ruoka-aineallergiat sekä esimerkiksi perhekoon ja ruokabudjetin.