Alepa Kauppakassi

Tee arjesta ja juhlasta hitusen helpompaa! Tilaa ruoat suoraan kotiin tai nouda valmiit ruokakassit myymälästämme. Säästät aikaa ja vaivaa! S-ryhmän Alepa Kauppakassi-palvelu on Suomen suurin ruoan verkkokauppa, jossa voit tilata Alepan edullisin hinnoin päivittäistavarasi netissä ja saada ne kuljetettuna kotiisi. Ruokien kotiinkuljetus maksaa vain alk. 4,90 € (S-Etukortilla). Palvelu kattaa koko Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueen pois lukien saaristoalueet. Lisäksi toimitusalueeseen kuuluvat Klaukkala, Nurmijärvi sekä Tuusula.

Kauppakassin kotiinkuljetuksen ruoat kerätään omasta keräilymyymälästä Vantaan Kartanonkoskelta. Myymälän valikoimissa on laaja, yli 5000 tuotteen valikoima.

Voit saada kotiinkuljetuksen jo tilauspäivänä, kun teet tilauksen arkisin kello 16:een mennessä ja lauantaisin kello 11:ään mennessä. Saman päivän tilauksiin lisäämme 5€ pikatilauslisän.

Voit muokata tilaustasi aina siihen saakka kunnes se otetaan keräilyyn, lue lisää täältä

toimitusalue

Kuljetuksia on maanantaista perjantaihin klo 9-21 välillä ja lauantaisin klo 9-16 välillä. 

 

Voit varata oman toimitusaikasi klikkaamalla sivuston oikeasta yläreunasta “tilaukset” valikkoa! Näin näet heti seuraavat vapaat toimitusajat!

 

Klaukkalan toimitusalue sisältää seuraavat postinumerot: 01800, 01810, 01820 ja 01840

Nurmijärven toimitusalue sisältää seuraavat postinumerot: 01900 ja 01940

Tuusulan toimitusalue sisältää seuraavat postinumerot: 04300, 04310, 04320, 04330, 04340 ja 04360

Katso täältä toimitusajat ja- hinnat omaan osoitteeseesi!

Voit maksaa ostokset jo tilaushetkellä, maksutapoina käyvät Visa-, Mastercard-, Visa Electron-, Amex-, Diners- ja S-Business kortit. Voit käyttää myös debit-puolta kortistasi jolloin maksu ei mene luottokortille, debit-numero löytyy yleisimmin kortin kääntöpuolelta. Maksuhetkellä teemme kortillesi katevarauksen ja oikaisemme varauksen vastaamaan todellista summaa heti keräilyn jälkeen.

Voit maksaa tilauksen myös kotiovella, maksuvälineinä käyvät yleisimmät debit- ja credit kortit sekä S-Ryhmän lahjakortit. Käteinen tai maksusitoumukset ei käy maksuvälineenä.

Bonus saat kun olet kirjautunut palveluun S-Tunnuksella.

Noutotilaukset tulee maksaa verkossa tilauksen yhteydessä.

Suosittelemme, että yritykset maksavat S-Business-kortilla. Korttia voi hakea osoitteessa s-business.fi. Tarvittaessa yritykset voivat hakea laskutussopimusta täyttämällä oheisen laskutussopimuksen. Laskutussopimuksia ei myönnetä yksityisasiakkaille.

Palauta täytetty laskutussopimus skannattuna osoitteeseen sok-luotonvalvonta@sok.fi tai lähetä  lomake osoitteeseen

SOK Palveluässä Kajaani
Luotonvalvonta
PL 20
87788 S-RYHMÄ

Laskutussopimuksen käsitelyaika on 5-10 arkipäivää. Kun sopimus on käsitelty, olemme yhteydessä ja saatte oman sopimuskappaleenne sekä käytännön ohjeet tilaamiseen

 

Asiakaspalvelu

Puhelin: +358 9 42 450 450 (pvm/mpm) 

Chat: Katsahda sivuston oikeaan laitaan. Pääset chattailemaan kanssamme Asiakaspalvelu-napista. Jos nappi on harmaana, emme ole juuri sillä hetkellä paikalla.

Twitter (@Kauppakassi_fi): Siirry Twitter-tilillemme tästä.

Facebook: Siirry Alepa Kauppakassin Facebook-sivuille tästä.

Instagram (kauppakassi_fi): Siirry instagram-tilillemme tästä.

Sähköinen palautelomake: Siirry palautelomakkeeseen tästä.

Sähköposti: asiakaspalvelu.alepa(at)sok.fi

Osoite:Hagelstamintie 32, 01520 Vantaa

 

Puhelinpalvelun aukioloajat

Maanantai-lauantai: 8-22 

Sunnuntai: 10-20

Puhelintilaukset, maanantai-perjantai: 13-17 numerossa +358 942 450 450 (pvm/mpm)*.

*Puhelusta veloitetaan puhelinverkkomaksu/matkapuhelinverkkomaksu, puhelintilauksen hinta 9,90 € per tilaus. Puhelintilausmaksu veloitetaan tilauksen maksamisen yhteydessä. Nauhoitamme kaikki puhelut asiakaspalvelun laadun varmistamiseksi.

 

UKK