Ajankohtaista tietoa Koronaviruksesta

Päivitetty 23.3. klo 17:00

Kiinassa käynnistyi alkuvuonna uuden koronaviruksen aiheuttama COVID-19 -tartuntatautiepidemia. Täältä löydät ajantasaisen tiedon asiasta S-ryhmän ruoan verkkokauppojen osalta.

Keräily, noutopisteet sekä kotiinkuljetukset toimivat normaalisti mutta ovat ruuhkautuneet erityisesti Tampereella ja pääkaupunkiseudulla. Yksittäisiä tavarapuutteita saattaa esiintyä normaalia enemmän. Pyrimme vastaamaan kasvavaan kysyntään lisäämällä kapasiteettia, avaamme lisää toimitusikkunoita mahdollisuuksien mukaan lähempänä toimitusajankohtaa. Toimituksien turvaamiseksi Alepa Kauppakassissa suuntaamme kuljetuskapasiteettia erityisesti pitkiin toimituikkunoihin.

Tilausten tekeminen:

– Hyödynnä mahdollisuutta jättää tuote- ja tilauskohtaisia ohjeitä kerääjille. Näin varmistat, että osaamme korvata mahdolliset tuotepuutteet sinulle mieleisillä tuotteilla.

Tilausten toimittaminen:

Kuljettajamme toimivat ovella seuraavasti:

– Tuomme ostoksesi oven taakse ja soitamme ovikelloa.
– Kuljettajamme astuu muutaman askeleen taaksepäin ja odottaa, että vastaanotat tilauksesi.
– Jos olet karanteenissa, sairanaana tai haluat välttää kontaktin kuljettajan kanssa, pyydä tilauksen viestikentässä jättämään tilaus oven taakse. Näin kuljettajamme on sinuun etukäteen yhteydessä ja sopii toimituksen jättämisen.
– Jätämme tilauksen oven taakse ja olemme sinuun tarvittaessa etukäteen yhteydessä. Tehdään yhdessä kaikkemme estääksemme tartuntojen lisääntymisen.

– Suosittelemme että maksat tilauksesi tilaushetkellä verkossa Foodie.fi:ssä. Näin pystymme vähentämään yhdessä ovella tapahtuvien kontaktien määrää.

Tilausten noutaminen:

–  Huomioithan, että tilauksesi on noudettavissa vasta sen jälkeen, kun saat kuittauksen tekstiviestillä, että tilaus on noudettavissa.

 

Huolehdimme keräilyssä sekä kuljetuksessa hyvästä käsihygieniasta tilauksen jokaisessa vaiheessa. Henkilökunnallamme on käytössä käsidesifiontiaineita sekä hanskoja. Työskententelemme vain terveenä. Lisätietoa S-Ryhmän toimenpiteistä löydät täältä. 

 

Voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Puhelin: 09 4245 0450 (pvm/mpm)
Sähköposti: asiakaspalvelu.prisma@sok.fi, asiakaspalvelu.alepa@sok.fi tai asiakaspalvelu.s-market@sok.fi

 

Tervetuloa ostoksille!

 

Ajantasaista tietoa löydät THL:n sivuilta