Alepa Kauppakassin korttelitoive vastaa valikoimatoiveisiin

Vaikuta Alepa Kauppakassin valikoimiin!

Tiesitkö että Kauppakassin valikoimista löytyy jo satoja asiakkaiden toivomia tuotteita ja lisäämme toivottuja tuotteita viikoittain.

Voit toivoa haluamiasi tuotteita Kauppakassin valikoimiin osoitteessa www.alepakorttelitoive.fi sivuilla. Käymme tulleet toiveet läpi viikoittain ja löydät lisätyt korttelitoiveet Kauppakassin Korttelitoive -kategoriasta. (Huomoithan että kategoria näkyy vain kun myymälävalintana on Alepa Kauppakassi)

ANNA SIIS ÄÄNESI KUULUA!

Katso valikoimiin lisätyt korttelitoiveet täältä!

Vaikuta valikoimiin äänestämällä

Peukku

Voit myös vaikuttaa valikoimiin myös äänestämällä. Keräämme palautetta valikoimista myös äänestyksen avulla, voit antaa käynnissä olevassa äänestyksessä äänesi viidelle tuotteelle mitkä lisäämme seuraavaksi Alepa Kauppakassin valikoimiin. Tällä hetkellä äänestyksessä ovat luomutuotteet.

SIIRRY ÄÄNESTÄMÄÄN TÄSTÄ!

Terveisin Kauppakassin väki

010 76 60214 (0,088 € / min)

Palautelinkki Alepa Kauppakassille

Facebook: facebook.com/alepaan

Twitter: @Kauppakassi_fi

Instagram: Kauppakassi_fi

Chat: Katsahda sivuston oikeaan laitaan. Pääset chattailemaan kanssamme Asiakaspalvelu-napista. Jos nappi on harmaana, emme ole juuri sillä hetkellä paikalla.

WhatsApp: 046 922 6980. Lisää numero puhelimesi yhteystietoihin ja lähetä meille viesti! Olemme paikalla asiakaspalvelun aukioloaikoina.