Bongaa Alepan Kauppakassi-auto ja lähde perheesi kanssa Lintsille

Haluatko lähteä perheesi kanssa Lintsille? Bongaa joku Alepan Kauppakassi-autoista ja jaa kuva siitä sosiaalisessa mediassa, niin osallistut arvontaan: pääpalkintona on 4 Lintsiranneketta! Lisäksi jokainen bongattu ja jaettu auto oikeuttaa sinut yhteen alennuskoodiin, jolla saat yhden toimituksen ilman toimitusmaksua.

 

Kilpailu toimii seuraavasti:

 

1) Ota kuva Alepa Kauppakassi-autosta.

2) Jaa se kavereillesi ja tägää Alepa Kauppakassi mukaan postaukseen. Osallistuaksesi voit jakaa kuvan jossain seuraavista medioista:

Alepan Facebook-sivut

– Oma Facebook-sivusi (Ota julkaisustasi kuvakaappaus ja lähetä se sähköpostilla asiakaspalveluumme alepa.kauppakassi@sok.fi.)

– Twitter (Tägää twiittiisi mukaan @Kauppakassi_fi.)

– Instagram (Tägää päivitykseesi mukaan @kauppakassi_fi.)

3) Lähetämme sinulle alennuskoodin sähköpostilla.

 

Jokainen jaettu Kauppakassi-autokuva osallistuu arvontaan, jossa pääpalkintona on 4 yhden päivän ranneketta Linnanmäelle.

 

Terveisin Kauppakassin väki

 

010 76 60214 (0,088 € / min)

Palautelinkki Alepa Kauppakassille

Twitter: @Kauppakassi_fi

Instagram: Kauppakassi_fi

Chat sivuston oikeassa laidassa

WhatsApp: 046 922 6980. Lisää numero puhelimesi yhteystietoihin ja lähetä meille viesti! Olemme paikalla asiakaspalvelun aukioloaikoina.

 

Arvonnan säännöt:

Alepa Kauppakassi järjestää arvonnan, jossa arvontaan osallistuvat kaikki henkilöt, jotka ovat ottaneet kuvan Alepa Kauppakassin jakeluautosta ja jakaneet kuvan sosiaalisessa mediassa näiden sääntöjen mukaisesti.

Arvontaan voi osallistua 30.6.2015 saakka julkaisemalla viimeistään 30.6.2015 sosiaalisessa mediassa itse otetun kuvan Alepan Kauppakassi-autosta. Kuva osallistuu arvontaan, mikäli se on todistettavasti jaettu jossain seuraavista sosiaalisen median palveluista: Alepan Facebook-sivut, Kauppakassin Twitter-tili @kauppakassi_fi, Kauppakassin Instagram-tili @kauppakassi_fi tai käyttäjän omat Facebook-sivut (käyttäjän lähetettävä julkaisusta kuvakaappaus osoitteeseen alepa.kauppakassi@sok.fi. Kuvasta pitää ilmetä julkaisupäivä).

Pääpalkintona on 4 kpl Linnanmäki-rannekkeita (arvo 156 €). Lisäksi jokainen ohjeiden mukaan julkaistu kuva edellä luetelluissa palveluissa oikeuttaa asiakkaan yhteen alennuskoodiin, jolla saa yhden toimituksen Alepa Kauppakassin toimitusehtojen mukaisesti ilman keräily- ja kuljetusmaksua. Yksi henkilö voi osallistua enintään kahdella kuvalla ja alennuskoodeja voi saada enintään kaksi per kilpailun osallistuja. Alennuskoodi on henkilökohtainen ja se on voimassa 30.7.2015 saakka. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä käyttämättä jäänyttä voittoa hyvitetä.

Arvonta suoritetaan perjantaina 3.7.2015. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osallistujien yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon. Alepa Kauppakassilla on kuitenkin oikeus julkistaa pääpalkinnon voittajan nimi viestinnässään ilman erillistä suostumusta.

Arvonnan järjestäjä on HOK-Elanto Liiketoiminta Oy/Alepa Kauppakassi, joka maksaa voitoista menevän arpajaisveron.