Foodie.fi-mobiilisovelluksen käyttö

Foodie.fi-mobiilisovelluksessa on käytössä lähes kaikki samat ominaisuudet kuin verkkopalvelussammekin.

Uteliaisuus palkitsee: pienten kuvakkaiden taakse on kätketty monta hyödyllistä ominaisuutta – klikkaile siis ennakkoluulottomasti, jotta hyödyt sovelluksesta enemmän.

Lataa itsellesi Foodien mobiilisovellus tästä:

 

iPhone

iPad

Android

Windows

 

Näin käytät Foodie.fi-palvelua mobiililaitteella

Rekisteröityminen

Voit käyttää Foodieta rekisteröitymättä, mutta kirjautumalla palveluun saat lisää hyödyllisiä ominaisuuksia käyttöösi. Kirjautuneena käyttäjänä voit tallentaa ostoslistasi ja suosikkituotteesi palveluun. Voit myös kertoa ruokailutottumuksistasi, jolloin Foodie ehdottaa sinun makuusi parhaiten sopivia resepti- ja tuotesuosituksia ja siten helpottaa ja nopeuttaa palvelun käyttöä.

Kirjaudu sisään Facebook-tunnuksillasi tai luo sähköpostiosoitteesi avulla oma Foodie-tunnuksesi. Jos samalla laitteella on useampi käyttäjä, sinun pitää kirjautua palvelusta ulos, ennen kuin seuraava käyttäjä voi kirjautua sisään.

Täydennä tietojasi ja muokkaa henkilökohtaisia asetuksiasi Profiili-sivulla.

 

kirjautuminen ios

WP kirjautuminen

mobiili screenshotit-09

 

Myymälän valinta

Aloita valitsemalla oma myymäläsi.

Myymälän pääset valitsemaan ostoskorin kautta ja/tai klikkaamalla myymälän logoa. Etsi hakukentässä haluamasi myymälä. Myymälän nimeä klikkaamalla pääset myymäläsivulle, josta löydät myös myymälän yhteystiedot ja aukioloajat, sekä voit lähettää palautetta suoraan omaan myymälääsi. Voit myös lisätä useamman myymälän suosikkimyymäläksesi, jolloin ne löytyvät helposti.

 myymälän valinta ios

 

Tuotteiden valinta

Voit selata tuotteita kategorioittain, tai etsiä haluamasi tuotteet helpolla hakutoiminnolla. Lisää tuotteet ostoslistalle tai tallenna suosikkeihin. Voit myös tallentaa ja jakaa valmiit ostoslistasi muiden kanssa. Tai mikäli asut toimitusalueella (tarkista täältä), voit tilata ostoksesi noutopisteeseen tai suoraan kotiovelle.

 Hyödynnä myös erittäin kätevää viivakoodinlukijaa – lisää sen avulla tuotteita ostoslistalle, tai tarkistele tuote- ja hintatietoja!

 

tuotehaku android

WP tuotehaku

 

Reseptit

Palvelusta löydät tuhansia herkullisia reseptejä – voit lisätä reseptin ja sen ainesosat kätevästi yhdellä klikkauksella ostoslistalle. Voit luoda oman reseptin palveluun täällä.

 reseptit

Ostoslistan tallentaminen ja lähettäminen

Voit tallentaa tekemäsi ostoslistat palveluun, ja lähettää niitä sähköpostina tai tekstiviestinä.

Mikäli asut toimitusalueella, voit lähettää tilauksesi myös suoraan toimittavaan myymälään.

Tilauksen maksaminen ei vielä toistaiseksi ole mahdollista mobiililaitteella, vaan maksu hoituu noudon tai kotiintoimituksen yhteydessä.

 tilaus ios

 

Tilaamiseen liittyvistä vaiheista löydät lisää tietoa täältä