Hämeenmaa avaa ruoan verkkokaupan Lahteen

110-vuotista historiaansa juhliva hämäläinen osuuskauppa kehittää palvelujaan. Maanantaina 1.12.2014 Hämeenmaa avaa Lahteen ruoan verkkokaupan. ’S-market Kauppakassi Lahti’ yhdistää kotiinkuljetuksen ja ruokaostosten tekemisen verkossa. Palvelulla odotetaan olevan kysyntää lahtelaisasiakkaiden keskuudessa.

 

Ruoan verkkokaupan markkinaosuus on Suomessa vielä maltillinen. S-ryhmä on toiminut edelläkävijänä, ja ruoan verkkokauppa toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudun lisäksi muutamissa isoissa kaupungeissa. Hämeenmaa tuo 1.12.2014 ruoan verkkokaupan myös lahtelaisten ulottuville.

─ Täysin uusi aluevaltaus, ja ensiaskeleet jännittävät sopivasti, S-market-ketjujohtaja Ari Järvinen Hämeenmaalta luonnehtii.

 

Palvelu, S-market Kauppakassi Lahti, toimii kotiinkuljetusperiaatteella. Ostokset tilataan ja maksetaan verkossa, ja ne toimitetaan kotiovella asiakkaan valitsemana ajankohtana. S-market Kauppakassi Lahti toimii Foodie-verkkopalvelussa, joka on suunniteltu helpottamaan asiakkaiden arkea. Foodiessa voi tutustua S-ryhmän päivittäistavaratuotteiden valikoimiin ja resepteihin, tehdä ostoslistoja – ja tilata ostokset suoraan kotiovelle toimitettuna.

─ Vaivatonta ja kätevää, ja auttaa tuntuvasti arjen kiireissä. Ilmainen mobiilisovellus on erityisen helppokäyttöinen, Ari Järvinen kuvailee.

 

S-market Kauppakassi Lahti toimii Lahden kaupungin alueelle. Palvelun hinta on 10,90 euroa.

─ Se koostuu tuotteiden keräily- ja kuljetusmaksusta. Palvelun kysynnän suhteen odotukseni ovat varovaisen optimistiset. Uskomme, että kiinnostuneita riittää. Olemme myös aidosti kehitysmielessä liikenteessä. Kokemusten perusteella arvioimme, millaisia kehitysmahdollisuuksia ruoan verkkokaupalla toimialueellamme Kanta- ja Päijät-Hämeessä on, Ari Järvinen sanoo.

 

Lisätiedot: 

Osuuskauppa Hämeenmaa, S-market-ketjujohtaja Ari Järvinen, puh. 050 588 6318

 

Tilaukset 1.12. alkaen:

foodie.fi/lahti

Lahti_kauppakassi