Kirkkonummen Prisman Kauppakassi suoraan kotiovelle


Toimitamme Prisman lähialueille, tarkista täältä kuulutko kotiinkuljetuksen toimitusalueeseen ->

Siirry ostoksille ->

28.8.2019 alkaen Kirkkonummen Prisman asiakkailla on mahdollisuus saada ostokset suoraan kotiovelle, kun ostokset tehdään S-ryhmän Foodie.fi –sivuston kautta. Palvelu on käytössä Kirkkonummen alueella.

  • Uusi palvelu helpottaa ja nopeuttaa ostosten tekemistä Kirkkonummen Prismasta, kertoo Prismajohtaja Jan Lundmark. – Ostokset voi tehdä vaikka kotisohvalla ja saada ne kätevästi suoraan kotiin silloin kuin se asiakkaalle parhaiten sopii.

Aloitamme kotiinkuljetuspalvelun kolmena päivänä (ma, ke ja pe) viikossa ja laajennamme palvelua kysynnän mukaisesti.

Kotiinkuljetuspalvelun tuottaa ICarryIt. ICarryIt on uudenlainen joukkoistettu kuljetuspalvelu, joka vie ja tuo tavaran perille saakka. ICarryIt:in kautta minkä tahansa kuljetuksen tilaaminen on helppoa, nopeaa ja edullista, oli sitten kyse ruokakassin, avainten tai sohvan kuljettamisesta paikasta toiseen. Lisätietoa palvelusta löytyy sivulta www.IcarryIt.com.

ICarryIt:in joukkoistetussa kuljetuspalvelussa kuka tahansa voi kuljettaa tavaraa haluamallaan tavalla; autossa, pyörällä tai vaikka kävellen. ICarryIt rekrytoi parhaillaan uusia kuljettajia. Lisätietoa tehtävistä saa https://landing.icarryit.com/?lang=FI sekä sivulta https://icarryit.com/fi/carrier.

 

Sinustako ICarryIt kuljettaja? ICarryIt rekrytoi nyt kuljettajia Kirkkonummen alueelle

Jos sinulla on fillari, reppu, auto tai kainalo, johon mahtuu silloin tällöin ylimääräistä vietävää, olet etsimämme ICarryIt –kuljettaja.

ICarryIt –kuljettajana

  • tienaat hyvin ja joustavasti
  • voit valita milloin ja missä kuskaat
  • voit myös valita miten kuskaat: kävellen, fillarilla, potkulaudalla, autolla tai millä tahansa sinulle sopivalla tavalla.

 

Ryhdy kuljettajaksi ja täytä verkossa lomake verkossa: https://landing.icarryit.com/?lang=FI.  Lue lisää palvelusta ja siihen liittyvästä apista: https://icarryit.com/fi/carrier