Sushi Daily nyt myös ruoan verkkokaupassa!

 

 

Prisma Triplassa lokakuussa avattu Suomen ensimmäinen Sushi Daily on ylittänyt odotukset, ja susheja on pitänyt paikoin jopa jonottaa. Jos jonottaminen tympii, niin nyt sushit saa tilattua myös kätevästi verkkokaupasta.

Sushit valmistetaan aina kokonaisesta tuoreesta kalasta asiakkaan silmien edessä käsityönä. Susheissa käytetään salaista riisisekoitusta, ja riisi on kasvatettu vain Sushi Dailyn tarpeisiin. Kaikki sushikokit koulutetaan sushin valmistamisen saloihin Sushi Dailyn omassa koulutusohjelmassa. Työtä ohjaa perustaja Kelly Choin lupaus mentorilleen, japanilaiselle sushimestari Yamamoto Sanille: ei vähempää kuin maailman parasta sushia, laadukkaimmista raaka-aineista.

Sushi Dailyn suosituin sushi on kaliforniarulla, jonka päällä on rouskuvaa kuivattua sipulirouhetta. Valikoimassa on perinteisiä nigirejä, makeja ja sashimia sekä yllättäviä makuelämyksiä, kuten tulisen mausteisia tai wakame-levällä kuorrutettuja kaliforniarullia. Myös vegesushit ovat kysyttyjä.

Katso tuotteet täältä »