KPO on avannut ruoan verkkokaupan noutopisteen Kokkolaan

Osuuskauppa KPO on avannut Kokkolaan ruoan verkkokaupan noutopisteen Kallentorin kauppakeskuksen S-marke­tin yhteyteen 7.3.2016. Ostokset tilataan sekä maksetaan verkossa osoitteessa foodie.fi/kokkola ja noudetaan Kallentorilla sijaitsevasta noutolokerikosta. Ostokset ovat noudettavissa maanantaista lauantaihin klo 9–21.

”Toimme ruoan verkkokaupan KPO:n toimialueella ensimmäiseksi Kokkolaan. Palvelulla haluamme helpottaa asiakkaidemme ajankäyttöä ja tarjota vaihtoehtoisen tavan ruokaostoksien tekemiseen. Ostokset voi nyt hoitaa kodin rauhassa ja noutaa itselle sopivana ajankohtana. Uskomme, että asiakkaamme kiinnostuvat tästä uudesta mahdollisuudesta”, valaisee KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop.

 Foodie.fi -verkkopalvelussa voi varsinaisen ruokien ostamisen lisäksi suunnitella ostoslistoja ja hyödyntää valmiita reseptejä. Palvelu toimii niin pöytäkoneella, tabletilla kuin puhelimellakin. Foodie.fi/kokkola -verkkokaupassa on asiakkaille tarjolla lähes koko S-market Kallentorin valikoima pois lukien ikärajalliset tuotteet, kuten alkoholi- ja tupakkatuotteet. Tuotteiden hinta on sama kuin myymälässäkin. Tuotteiden keräilystä syntyviä kuluja katetaan keräilymaksulla, joka on 5,90 €/tilaus. Bonusta asiakasomistaja saa sekä ostoksista että keräilymaksusta.

Tutustu verkkokauppaan:
https://www.foodie.fi/kokkola

 Kokkola_noutopiste