Mikä Foodie.fi on

Kuvituskuva _uutiskirje_560x260px

Suunnittele ruokaostoksesi Foodie.fi-palvelussa! Pääset selaamaan kaikkien S-ryhmän ruokakauppojen – Prisman, S-marketin, Salen ja Alepan –  valikoimia. Valitse palvelusta oman S-ryhmän myymäläsi, ja voit selata, mitä tuotteita sen valikoimissa on, mitä ne maksavat, ja lukea niiden tuotetietoja.

Palvelussa on tuhansien ruokaohjeiden reseptipankki, josta löydät innostavia ja herkullisia ideoita arkeen ja juhlaan.

Foodie.fi:ssä voit koota oman ostoslistasi, jakaa sen perheesi kesken niin, että toiset pääsevät täydentämään sitä. Voit myös tallentaa sen avuksi seuraavien ostoslistojen kokoamiseen.Näet koko ajan, mitä ostoksesi tulevat maksamaan.  Osassa Suomea myös tilata ostoksesi ruoan verkkokaupasta.

Foodie.fi on aina mukanasi: voit ladata palvelun puhelimeesi kännykkäsovelluksena.

 

Tutustu valikoimaan Tuotteet-sivulla

Valitsemasi myymälän valikoimissa olevat tuotteet löytyvät Tuotteet-valikon alta.  Tuotteet-sivulla saat eteesi ensimmäiseksi Kotihylly-näkymän. Tämä ”hylly” muokkautuu sitä enemmän sinun näköiseksesi, mitä enemmän palvelua käytät. Lisää siis tuotteita suosikkeihin tai kerro profiilissasi minkälaisia tuotteita suosit tai vältät. Valikoima-näkymästä voit tarkastella tuotteita kategoriakohtaisesti.

Siirry Tuotteet-sivulle

Lisää reseptin ainekset ostoslistalle

Selaa reseptejä ja tallenna suosikkisi talteen. Yksittäisen reseptin ainesosat saat lisättyä ostoslistalle yhdellä klikkauksella. Lisää palveluun oman lempiruokasi resepti itse ottamasi kuvan kera – tehdään Foodie.fi:stä yhdessä yhä herkullisempi!

Siirry Reseptit-sivulle

Lähetä ostoslista

Täältä pääset muokkaamaan, tallentamaan, tulostamaan tai lähettämään ostoslistojasi kätevästi Toiminnat-alasvetovalikon kautta. Oikeassa reunassa näkyvät myös suositukset, omat suosikkisi ja myymälän suosittelemat tuotteet. Sieltä niitä on erityisen helppoa lisätä ostoslistalle, tai tarkistaa, jäikö jotain puuttumaan. Huomaa, että ostoslistalle keräämiesi tuotteiden määrä ja kokonaishinta näkyy koko ajan myös yläreunassa olevan ostoskärrykuvakkeen kohdalla.

Siirry Ostoslista-sivulle

Tarkista myymälän tiedot

Myymälät-välilehdeltä löydät haluamasi ruokakaupan tiedot. Tallenna suosikkimyymäläsi palveluun ja löydät ne vielä vaivattomammin. Muista, että tuote- ja hintatiedot ovat aina myymäläkohtaisia, joten aloita valitsemalla se myymälä, jonka valikoimaa haluat selata.

Siirry Myymälät-sivulle

Tilaa kauppakassit kotiinkuljetuksella tai noutopisteeseen

Voit tehdä tilauksen, vaikka et olisi rekisteröitynyt käyttäjäksi. Opastamme sinua vaihe vaiheelta tilauksen tekemisen eri vaiheissa. Voit myös varata toimitusajan jo ennen kuin alat kokoamaan ostoksiasi. Toki rekisteröitymisessäkin on omat etunsa – voit muun muassa tallentaa ostoskorisi ja suosikkituotteesi palveluun, jolloin ruokaostosten teko helpottuu seuraavalla kerralla.

Tarkista täältä asutko toimitusalueella

Apua palvelun käyttöön

Onko sinulla kysymyksiä palvelun käyttöön liittyen? Katso Tuki-sivulta ohjeet kaikkiin tilauksen vaiheisiin liittyen. Löydät täältä myös asiakaspalvelun yhteystiedot.

Siirry Tuki-sivulle 

Ajankohtaista palvelussa

Blogissa kerromme Foodie.fi-palvelun käyttäjille ajankohtaisista asioista.

Siirry Ajankohtaista-sivulle

 

Tervetuloa ostoksille!