Monipuolinen ostoslista

Mobiilisti mukana 

Foodie.fi –palvelu  ja ostoslistat kulkevat aina näppärästi mukanasi puhelimessasi. Lataa tästä mobiilisovellus iPhoneen,  iPadiin  tai Android– / Windows Phone -käyttöjärjestelmän älypuhelimeesi.

 

Tuote- ja hintatiedot reaaliaikaisesti 

Käytössäsi on kaikkien S-ryhmän ruokakauppojen tuotevalikoimat. Ostoslistalta näet tuotteiden hinnat reaaliaikaisesti ja ostoslista laskee valmiiksi ostoskorin loppusumman jo ennen kuin menet kauppaan. Valitse palvelusta oma myymäläsi ja lisää tuotteet ostoslistalle myymälän valikoimasta.

 

Jaa ostoslista perheenjäsenten kesken 

Voi jakaa ostoslistan perheenjäsenten kesken, jolloin ostoslista päivittyy kaikkien perheenjäsenten nähtäville aina kun joku muokkaa listaa. Voit lähettää ostoslistan myös sähköpostitse tai tekstiviestinä.

 

Tallenna ostoslistat, joita käytät useammin 

Silkkaa ajansäästöä on, kun tallennat arkiviikko-ostosten, viikonloppuostosten tai juhlapyhien ostoslistat Foodie.fi –palvelun omiin ostoslistoihisi. Valmiiksi mietittyihin ostoslistapohjiin on helppo täydentää kulloinkin tarvittavat tuotteet ja muokata nopeasti kuhunkin hetkeen sopiva ostoslista.

 

Foodie viivakoodin skannaus jääkaapilla 650

Kätevä viivakoodiskanneri 

Lisää loppumaisillaan olevat tuotteet ostoslistalle skannaamalla tuotteiden EAN-koodit mobiilisovelluksen viivakoodiskannerilla.

 

Reseptin raaka-aineet ostoslistalle yhdellä klikkauksella 

Foodiesta löydät yli 10 000 reseptiä, joiden raaka-aineet saat siirrettyä ostoslistallesi yhdellä klikkauksella.