Neljä konstia edullisempiin toimitusmaksuihin

Kuluttajaliiton tutkimuksen mukaan Prisma Kauppakassi on Suomen edullisin verkkoruokakauppa, ja myös Alepa Kauppakassi pärjäsi hyvin. Voit kuitenkin saada toimituksesi jopa vielä tutkimuksen hintoja edullisemmin. Me listaamme sinulle nyt neljä kovaa vinkkiä halvempiin toimitusmaksuihin.

 

1. Muista käyttää S-Etukorttia eli omistajan käyntikorttia

Osuuskaupan omistajille tilaukset ovat 3 euroa edullisempia riippumatta toimitusajasta tai -tavasta. Jos sinulla siis on S-Etukortti, muista rastittaa tilauksen yhteydessä kohta “Olen asiakasomistaja”. Ja jos sinulla ei vielä ole S-Etukorttia, voit hankkia sen liittymällä osuuskaupan omistajaksi. Kai muuten tiesit jo, että myös Kauppakassi-ostokset keräily- ja kuljetusmaksuineen kerryttävät Bonusta ja S-Pankin kortilla maksaessasi lisäksi maksutapaetua?

 

2. Tilaa hiljaisemmille toimitusajoille

Vähemmän ruuhkaiset toimitusajat ovat myös vähemmän hintavia eli toisin sanoen edullisempia. Jos siis kalenterisi antaa myöden, kannattaa tehdä tilaus hiljaisempaan toimitusaikaan ja säästää parhaimmillaan muutamia euroja. Toimitusaikojen hinnat näet toimitusaikakalenterissa tilauksen loppuvaiheessa.

 

3. Tilaa Alepa Kauppakassin sarjalippuja

Sarjalippuja tilaamalla et joudu maksamaan jokaisesta toimituksesta: maksa 5 ja saat 6, maksa 10 ja saat 13 tai maksa 15 ja saat 20. Sarjaliput löydät edellä olevista linkeistä tai Alepa Kauppakassin valikoimasta hakusanalla “sarjaliput”. Voit tilata koodit normaalin tuotteen tapaan ja saat ne toimituksen yhteydessä.

 

4. Tee tilaus hyvissä ajoin

Tilauspäivänä toimitetuista tilauksista veloitamme 5 euron pikatoimituslisän, joten kannattaa tehdä tilaus vähintään toimitusta edeltävänä päivänä. Lisäksi suosittelemme pientä eksperttikikkaa: tee tilaus vaikka jo viikkoa etukäteen, niin varmistat itsellesi haluamasi toimitusajan. Voit sitten viikon mittaan muokata tilauksesi valmiiksi.

 

 

Tervemenoa edullisempien toimitusten pariin!

 

Terveisin Kauppakassin asiakaspalvelun väki

 

010 76 60216 (0,088 € / min)

Palautelinkki Prisma Kauppakassille

010 76 60214 (0,088 € / min)

Palautelinkki Alepa Kauppakassille

Facebook: facebook.com/alepaan

Twitter: @Kauppakassi_fi

Instagram: Kauppakassi_fi

Chat: Katsahda sivuston oikeaan laitaan. Pääset chattailemaan kanssamme Asiakaspalvelu-napista. Jos nappi on harmaana, emme ole juuri sillä hetkellä paikalla.

WhatsApp: 046 922 6980. Lisää numero puhelimesi yhteystietoihin ja lähetä meille viesti! Olemme paikalla asiakaspalvelun aukioloaikoina.