Pääsiäinen kaikilla herkuilla

pääsiäisruoat_blogi

Lankalauantai, tuo pääsiäispyhien kohokohta! Miksikö? No siksi, että silloin pääsee ruokakauppaan.

Mitäpä jos tämä pääsiäinen olisikin erilainen? Kaikki herkut olisi hankittu etukäteen ja hyvissä ajoin, ja pääsiäisenä voisi keskittyä yhdessäoloon, pääsiäistunnelmointiin, pääsiäisvalkeilla käymiseen ja tietenkin pääsiäisruoasta nauttimiseen.

Entäs se ruoka – perinteisiä herkkuja vai jotain uutta? Katso mitä reseptivalikoimastamme löytyy: täytettyjä kananmunanpuolikkaita alkupalaksi, lammasta tai karitsaa pääruoaksi, höysteeksi keväinen uppomunasalaatti ja perunaa tai couscousia, sekä jälkiruoaksi rahkaherkkuja tai pashaa. Muista myös varata suklaamunia ja muita valmiita herkkuja pääsiäisvieraiden tai pienten virpojien varalta.

Teimme sinulle pääsiäisvalmistelujen helpottamiseksi kokoelman pääsiäisen parhaista resepteistä. Katso helpot ja herkulliset pääsiäisreseptit täältä

 täytetyt munat

 

Lisää haluamasi reseptit ostoslistalle. Valmis ostoslista on kätevä ottaa mukaan kauppaan, jos olet ladannut Foodie.fi-mobiilisovelluksen (lataa sovellus täältä) tai voit lähettää sen myös sähköpostina tai tekstiviestinä kaupassa kävijälle. Mikäli asut toimitusalueella (tarkista täältä) voit tilata valmiiksi kerätyt ostokset kotiovelle tai noutopisteeseen.

Tästä ei ruokaostosten tekeminen paljon helpommaksi muutu, ja aikaakin säästyy huomattavasti!

 

Tarkista pääsiäisen poikkeusaukiolot täältä