Palauta panttipullot Prisma Koivistonkylän kotiinkuljetustilauksen yhteydessä!

Prisma Koivistonkylä ja Posti toteuttavat Tampereen ja Pirkkalan ruoan verkkokaupan kotiinkuljetusalueella pilottivaiheen kokeilun, jossa asiakkailla on mahdollisuus palauttaa pantilliset pullot ja tölkit ruoan verkkokaupan kotiinkuljetuksen yhteydessä. Pilotti on käynnissä heinä-elokuussa 2021. Palvelun hinta on 1€/laatikko. Pullopantti hyvitetään asiakkaalle noin 1-2 viikon sisällä. Palvelu koskee vain kuluttaja-asiakkaita.

Palvelun tilaaminen ja ohjeet:
1. Kun teet tilauksen verkkokaupassa, kirjoita “Viesti kuljettajalle” -kenttään, että haluat palauttaa pulloja ja kuinka monta kuljetuslaatikkoa palautat.
2. Pakkaa pantilliset tyhjät pullot ja tölkit ehjiin suljettuihin muovikasseihin ja laita ne pahviseen kuljetuslaatikkoon. Pakkaa sopivasti, laatikko ei saa ylittyä. Voit palauttaa enintään 3 laatikkoa.
3. Kirjoita laatikkoon oma nimesi ja kuinka monta laatikkoa palautat: (esim. Nieminen 1/2 ja 2/2).
4. Huolehdithan, että palautukset ovat valmiina, kun tilauksesi toimitetaan, jotta vältämme viivästyksiä. Kuljettaja ottaa vastaan etukäteen tilatut, siistit ja lähtövalmiit palautukset.

Ongelmatilanteissa ota yhteys myymälään, josta teit tilauksen.

Toivomme, että annat meille palautetta pilotista! Voit vastata, vaikka et tällä kertaa tilaisikaan palvelua. Kyselyn osoite: https://postidesign.typeform.com/to/Rr5tRvTe