Palvelu uudistuu

bansku_1_logot_uutiskirje2

Foodie.fi -palvelu uudistuu! Olemme tehneet paljon käyttöä helpottavia muutoksia sivujen ulkoasuun ja toiminnallisuuteen. Löydät kaikki tärkeimmät toiminnot sivun ylälaidasta, kuten ennenkin. Foodie.fi -logosta pääset tarvittaessa palaamaan etusivulle. Uutta on Tilaukset-valikko, jossa ensikertalaisen on helppo tarkistaa kuuluuko hän toimitusalueelle ja tehdä sen jälkeen tilaus ohjatusti. Samasta valikosta Foodie-konkari voi tarkistaa vapaat toimitusikkunat ja nähdä omat tilauksensa. Mukana on myös uusi paljon toivottu ominaisuus: toimitusajan ennakkovaraus.

 

Tuotteet

Kaikki tuotteet löytyvät nyt Tuotteet-valikon alta. Mikäli valitsemaasi myymälään kuuluu käyttötavaravalikoima (Prismat ja S-marketit), löytyvät nämäkin tuotteet Tuotteet-valikon alta. Tuotteet-sivulla saat eteesi ensimmäiseksi Kotihylly-näkymän. Tämä ”hylly” muokkautuu sitä enemmän sinun näköiseksesi, mitä enemmän palvelua käytät. Lisää siis tuotteita suosikkeihin tai kerro profiilissasi minkälaisia tuotteita suosit tai vältät.

Valikoima-näkymästä voit tarkastella tuotteita kategoriakohtaisesti.

Siirry Tuotteet-sivulle

Reseptit

Selaa reseptejä ja tallenna suosikkisi talteen. Yksittäisen reseptin ainesosat saat lisättyä ostoslistalle yhdellä klikkauksella. Lisää palveluun oman lempiruokasi resepti itse ottamasi kuvan kera – tehdään Foodiesta yhdessä yhä herkullisempi!

Siirry Reseptit-sivulle

Ostoslista

Täältä pääset muokkaamaan, tallentamaan, tulostamaan tai lähettämään ostoslistojasi kätevästi Toiminnat-alasvetovalikon kautta. Oikeassa reunassa näkyvät myös suositukset, omat suosikkisi ja myymälän suosittelemat tuotteet. Sieltä niitä on erityisen helppoa lisätä ostoslistalle, tai tarkistaa, jäikö jotain puuttumaan. Huomaa, että ostoslistalle keräämiesi tuotteiden määrä ja kokonaishinta näkyy koko ajan myös yläreunassa olevan ostoskärrykuvakkeen kohdalla.

Siirry Ostoslista-sivulle

Myymälät

Myymälät-välilehdeltä löydät aiempaa helpommin haluamasi ruokakaupan. Tallenna suosikkimyymäläsi palveluun ja löydät ne vielä vaivattomammin. Muista, että tuote- ja hintatiedot ovat aina myymäläkohtaisia, joten aloita valitsemalla se myymälä, jonka valikoimaa haluat tarkastella.

Siirry Myymälät-sivulle

Tilaukset

Voit tehdä tilauksen, vaikka et olisi rekisteröitynyt käyttäjäksi. Opastamme sinua vaihe vaiheelta tilauksen tekemisen eri vaiheissa. Voit myös varata toimitusajan jo ennen kuin alat kokoamaan ostoksiasi. Toki rekisteröitymisessäkin on omat etunsa – voit muun muassa tallentaa ostoskorisi ja suosikkituotteesi palveluun, jolloin ruokaostosten teko helpottuu seuraavalla kerralla. Täältä pääset tarkistelemaan myös tilaushistoriaasi.

Siirry Tilaukset-sivulle

Tuki

Onko sinulla kysymyksiä palvelun käyttöön liittyen? Katso Tuki-sivulta ohjeet kaikkiin tilauksen vaiheisiin liittyen. Löydät täältä myös asiakaspalvelun yhteystiedot.

Siirry Tuki-sivulle 

Ajankohtaista

Blogissa kerromme Foodie.fi-palvelun käyttäjille ajankohtaisista asioista.

Siirry Ajankohtaista-sivulle

 

Tervetuloa ostoksille!