PeeÄssä avaa ruoan verkkokaupan Iisalmeen

S-market Iisalmi on S-ryhmän uusin ruoan verkkokaupan toimipiste. Myymälä tarjoaa asiakkaille sekä nouto- että kotiinkuljetuspalvelun. Kotiinkuljetusalue on rajattu noin 5 km säteelle myymälästä. Tarkista täältä, asutko toimitusalueella.

Palvelu tuo helppoutta iisalmelaisten arkeen – ostokset voi klikata ostoslistalle milloin ja missä tahansa. Valmiit ostoslistat on mahdollista myös tallentaa, ja käyttää uudelleen seuraavan tilauksen runkona.

Tilaamaan pääsee osoitteessa www.foodie.fi/iisalmi. Tilaaminen on mahdollista myös mobiililaitteilla. Foodien mobiilisovellus on saatavilla iPhonelle, iPadille sekä Android- ja Windows Phone -laitteille. Foodie-palvelusta löytyvät myös muut hyödylliset ominaisuudet kuten ajankohtaiset hinta- ja tuotetiedot kaikista S-ryhmän ruokakaupoista sekä yli 10 000 reseptiä. Voit siirtää reseptiin tarvittavat ainesosat ostoslistalle yhdellä napin painalluksella.

Noudon tai kotiinkuljetuksen voi tilata jokaiselle arkipäivälle klo 14-17 välille. Tilaus tulee tehdä viimeistään toimitusta edeltävänä iltana klo 24 mennessä, mutta tilausta voi muokata tilauksen keräilyn aloittamiseen saakka. Noutopalvelun hinta on 3,90€ ja kotiinkuljetuksen 9,90€. Tuotteiden hinnat ovat nettitilauksille samat kuin S-market Iisalmen myymälässä. Ostoista saa S-bonusta.

S-market Iisalmi myymälä ja verkkokaupan noutopiste palvelevat osoitteessa Kivirannantie 2, 74100 Iisalmi.

Tervetuloa ostoksille!

 smarket_iisalmi_blogi