Prisma Kangasalan kestokassipilottia kehitetään asiakaspalautteiden perusteella

Kesällä 2020 Prisma Kangasalan ruoan verkkokauppa aloitti kestokassipilotin yhteistyössä Lindströmin kanssa. Nyt kestokassipilotin ensimmäinen vaihe on päättymässä ja pilotti muuttaa muotoaan toisen vaiheen alkaessa.

Olemme kehittäneet kestokassikeräilyä asiakaspalautteiden pohjalta. Toisen vaiheen käynnistyessä 15.2. kestokassikeräilyn hinta ja palautusprosessi muuttuvat. Uusi hinta kestokassikeräilylle on 1,90 € ja kassien palautus tapahtuu jatkossa noutolokerikkoon seuraavan tilauksen noudon yhteydessä tai kuljettajalle kotiinkuljetuksen yhteydessä. Haluamme kokeilla yksinkertaisempaa ja asiakasystävällisempää palautusprosessia sekä erilaista hinnoittelua.

Yhteistyökumppanimme Lindström pesee sekä korjaa kassit ja näin varmistaa kestokassin mahdollisimman pitkän elinkaaren. Kassien kierto ja huolto tekevät kestokassikeräilystä vastuullisen ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Kiitos, että palautat kassit ja mahdollistat kestävän vaihtoehdon toteuttamisen.

 

Näin pääset kokeilemaan kestokassikeräilyä ruoan verkkokaupassa:

– Etsi Prisma Kangasalan valikoimasta hakusanalla ”kestokassikeräily” ja lisää tämä tuote ostoskoriin

– Voit tilata kestokassikeräilyn noutotilauksiin sekä Kangasalan että Linnainmaan noutopisteille ja kotiinkuljetustilauksiin

– Palauta kestokassit seuraavalla kauppareissullasi noutolokerikkoon tai seuraavan kotiinkuljetuksen yhteydessä kuljettajalle