Prisma Kauppakassi verkkoruokakauppojen halvin

Kuluttajaliitto testasi pääkaupunkiseudulla toimivat ruoan verkkokaupat, ja Prisma Kauppakassi oli tuotehinnoissa 37 tuotteen ostoskorilla selvästi vertailun halvin. Ero kalleimpaan oli jopa yli 40 %. Myös Alepa Kauppakassi pärjäsi vertailussa hyvin: ero toiseen sijaan vain 0,42 €! Tämän lisäksi saat asiakasomistajana keräilyn tai toimituksen 3 € halvemmalla sekä Bonusta koko tilauksesta!

Prisma Kauppakassista saat ruoat ja laajan valikoiman käyttötavaroita valmiiksi kerättyinä. Noutopisteemme sijaitsevat Prisma Kaaressa Kannelmäessä sekä P-CityForumin parkkihallissa Helsingin keskustassa.

Alepa Kauppakassista saat laajan valikoiman ruokia suoraan kotiovelle. Toimitamme maanantaista lauantaihin aamusta iltaan. Toimitusalueita ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Nurmijärvi sekä Tuusula (pl. saaristoalueet). Katso tarkka toimitusaika omaan osoitteeseesi täältä.

Voit tehdä oman hintavertailusi Foodie-palvelussa. Foodiesta löydät kaikkien S-Ryhmän ruokakauppojen ajantasaiset valikoima- ja hintatiedot. Valitse oma kauppasi täältä.

Hintavertailu

Katso koko kuluttajaliiton raportti täältä

Lue Kuluttajaliiton tiedote täältä

Prisma

Alepa

 

 

 

 

 

 

Terveisin Kauppakassin väki

 

010 76 60216 (0,088 € / min)

Palautelinkki Prisma Kauppakassille

 

010 76 60214 (0,088 € / min)

Palautelinkki Alepa Kauppakassille

 

Facebook: facebook.com/alepaan

Twitter: @Kauppakassi_fi

Instagram: Kauppakassi_fi

Chat: Katsahda sivuston oikeaan laitaan. Pääset chattailemaan kanssamme Asiakaspalvelu-napista. Jos nappi on harmaana, emme ole juuri sillä hetkellä paikalla.

WhatsApp: 046 922 6980. Lisää numero puhelimesi yhteystietoihin ja lähetä meille viesti! Olemme paikalla asiakaspalvelun aukioloaikoina.