Ruoan verkkokaupan noutopiste Raisioon

Ruokaa verkosta Myllyn Prismassa

Raision Prisma Myllyyn on avattu uusi palvelu niille, jotka kaipaavat helpotusta arjen kiireeseen. Voit tehdä ruokaostoksesi verkossa juuri silloin, kun sinulle sopii: valitse koriisi mitä tarvitset ja käy noutamassa valmiiksi kerätyt ostokset mukaan, nopeasti ja vaivattomasti.

Verkkoruokakauppaasi pääset osoitteessa www.foodie.fi/mylly.

 

Näin teet tilauksen

Foodien käyttö on helppoa. Täältä voit katsoa videon, miten Foodie.fi toimii: https://www.yhteishyva.fi/live/videot/ruoanvalmistus/apua-arjen-ruokaostoksiin/0318010_397983

Tilaus tulee tehdä viimeistään toimitusta edeltävänä iltana klo 24 mennessä, mutta tilausta voi muokata tilauksen keräilyn aloittamiseen saakka. Noutopalvelun hinta on alk 4,90€ S-etukortilla. Tuotteiden hinnat ovat nettitilauksille samat kuin myymälässäkin noutopäivänä. Ostoista saa S-bonusta.

 

Tilauksen noutoajan voit valita näistä vaihtoehdoista:

MA-PE klo

LA klo

10-12

10-12

12-15

12-14

15-17

14-17.30

17-19

19-20.30

 

Tilauksen voit maksaa helposti verkkomaksulla tilausta tehdessäsi tai korttimaksulla noudon yhteydessä (käteismaksu ei ole mahdollinen).

 

Foodie.fi on monipuolinen palvelu

Verkkokaupan lisäksi Foodie-palvelussa on paljon muutakin hauskaa ja hyödyllistä.

  • Näet kaikkien S-ryhmän ruokakauppojen tuotteiden reaaliaikaiset hinnat ja tuotetiedot.
  • Foodien reseptipankissa on yli 10 000 reseptiä. Voit hakea sieltä ateriaideoita, ja siirtää reseptiin tarvittavat ainesosat ostoslistalle yhdellä napin painalluksella.
  • Näet heti myös ostosten hinnan. Valmiin ostoslistan voi tallentaa, ja käyttää sitä seuraavalla kerralla pohjana. Se säästää aikaa, kun suurin osa ostoslistalla olevista tuotteista on usein niitä tuttuja.

 

Tilaaminen on mahdollista myös mobiililaitteilla. Foodien mobiilisovellus on saatavilla iPhonelle, iPadille sekä Android- ja Windows Phone -laitteille. Mobiilisovelluksen pääset lataamaan täältä.

Tervetuloa ostoksille!