Ruoan verkkokauppa avattu Porissa Prisma Mikkolaan

Nouda tilaamasi ostokset valmiiksi pakattuna seuraavana päivänä Prisma Mikkolasta!

Prisma Mikkola on aloittanut Kauppakassi palvelun 7.7. Palvelun kautta saat netissä käyttöösi Prisma Mikkolan edulliset hinnat ja laajan valikoiman – yli 20 000 tuotetta. Verkosta tilattavien tuotteiden myyntihinta on Prisman keräyspäivän hinnoittelun mukainen. Tämä kannattaa huomioida esimerkiksi palvelutorin lihojen ja kalojen sekä hedelmien ja vihannesten kohdalla. Jos maksat ostokset verkossa, on maksu varauksena tililläsi kunnes tuotteet on kerätty. Veloitus lähtee ostosten todellisen hinnan mukaan.Tuotteiden keräily maksaa ma–to ja la 4,90 € ja perjantaisin 6,90 €. Verkkokaupassa tehdyt ostokset ja keräilymaksu kerryttävät luonnollisesti Bonusta.

Kauppakassi-tilaus tehdään osoitteessa foodie.fi/prismamikolapori. Luomalla itsellesi käyttäjätunnukset palveluun voit määritellä, mitä ruoka-aineita vältät tai suosit. Voit myös lisätä perheenjäseniä tiliisi, jolloin he pääsevät muokkaamaan ostoslistoja. Palvelussa on myös valtava määrä reseptejä, joiden tuotteet voit lisätä kerralla ostoskoriin!

Pori - Mikkola

Tilaus pitää jättää klo 24 mennessä ja se on noudettavissa seuraavana päivänä. Tilausta tehdessäsi määrität samalla ajankohdan, jolloin noudat ostokset Kauppakassin noutopisteestä Prisma Mikkolasta. Noutoaikaa on 2 tuntia ja sen voit varata jokaiselle arkipäivälle ja lauantaille klo 10-21.

Noutopisteen löydät Prisman Tampereentien puoleisesta päädystä seuraamalla Kauppakassi-opasteita Mikkolankaarella. Kun saavut vihreällä Kauppakassi-tunnuksella merkityn katoksen eteen, näet kosketusnäytön, johon sinun tulee syöttää tilausnumerosi. Jos olet maksanut tilauksesi jo aiemmin netissä, aja autosi noutoalueelle vapaana olevaan pysäköintiruutuun. Tilauksesi tuodaan autollesi muutaman minuutin sisällä. Jos maksat ostokset vasta noutopisteessä, aja autosi noutoalueen vapaaseen pysäköintiruutuun ja siirry sisälle kassapisteeseen maksamaan, jonka jälkeen tuomme ostokset autoosi.

Tervetuloa ostoksille!