Ruoan verkkokauppa Kuopiossa muuttanut

Verkkokauppa nyt Pitkälahdessa

Verkkoruokakaupan palvelu on siirtynyt Kuopiossa S-market Keilankannasta S-market Pitkälahteen. Uusi noutopalvelu avattiin osoitteessa Vitostie 1771, 70820 Kuopio.

Samalla ruoan verkkokaupan valikoima kasvoi selvästi. Tilaajat voivat valita ostoksensa  yli 3000 tuotetta laajemmasta valikoimasta kuin aikaisemmin.

Voit tehdä ruokaostoksesi verkossa juuri silloin, kun sinulle sopii: valitse koriisi mitä tarvitset ja käy noutamassa valmiiksi kerätyt ostokset mukaan, nopeasti ja vaivattomasti.

Kotiintoimituspalvelu säilyy ennallaan, ja se kattaa Kuopion kaupungin alueen. Tarkista täältä oletko toimitusalueella.

Verkkoruokakauppaasi pääset osoitteessa www.foodie.fi/kuopio

 

Näin teet tilauksen

Foodien käyttö on helppoa. Täältä voit katsoa, miten Foodie.fi toimii.

Tilaus tulee tehdä viimeistään toimitusta edeltävänä iltana klo 24 mennessä, mutta tilausta voi muokata keräilyn aloittamiseen saakka. Noutopalvelun hinta on 3,90€/tilaus ja kotiintoimituksen 9,90€/tilaus. Tuotteiden hinnat ovat nettitilauksille samat kuin myymälässäkin noutopäivänä. Ostoista saa S-bonusta.

Tilauksen noutoajan tai kotiintoimitusajan voit valita näistä vaihtoehdoista:

ma-pe

13-15

15-17

17-19

 

Noutotilaus maksetaan ennakkoon verkkomaksulla tilausta tehdessä. Kotiintoimituksissa voit maksaa myös pankki- tai luottokortilla vastaanottaessasi toimituksen.

 

Foodie.fi on monipuolinen palvelu

Verkkokaupan lisäksi Foodie-palvelussa on paljon muutakin hauskaa ja hyödyllistä.

  • Näet kaikkien S-ryhmän ruokakauppojen tuotteiden reaaliaikaiset hinnat ja tuotetiedot.
  • Foodien reseptipankissa on yli 10 000 reseptiä. Voit hakea sieltä ateriaideoita, ja siirtää reseptiin tarvittavat ainesosat ostoslistalle yhdellä napin painalluksella.
  • Näet heti myös ostosten hinnan. Valmiin ostoslistan voi tallentaa, ja käyttää sitä seuraavalla kerralla pohjana. Se säästää aikaa, koska suurin osa ostoslistalla olevista tuotteista on usein niitä tuttuja.

 

Tilaaminen on mahdollista myös mobiililaitteilla. Foodien mobiilisovellus on saatavilla iPhonelle, iPadille sekä Android- ja Windows Phone -laitteille. Mobiilisovelluksen pääset lataamaan täältä.