Foodie.fi-palvelu sai uuden ilmeen

Tuttu palvelu sai uuden ulkoasun. Oman kauppasi ilme ja värimaailma näkyvät nyt myös Foodie.fi –palvelussa.

pr_1608_foodie_uudistui_650a

Jo satojatuhansia tyytyväisiä käyttäjiä kerännyt Foodie.fi -palvelu uudistui. Oman tutun kaupan värimaailma ja visuaalisuus näkyvät nyt myös Foodiessa. Palvelun ilme vaihtuu aina kun vaihdat palvelussa myymälää: vaikkapa tutuksi Prisman vihreäksi tai S-marketin siniseksi.

Ruokakaupat taskussasi

Oma kauppasi on aivan aidosti aina mukanasi. Foodiessa pääset selailemaan S-ryhmän tuhannen ruokakaupan valikoimia ja hintoja. Voit tutkia yksittäisten tuotteiden tuotetietoja, rakentaa ostoslistoja tai suunnitella kerralla vaikka koko viikon ruokalistan yli 10.000 reseptin inspiroimana.

Tätä kaikkea Foodie.fi tarjoaa:

Hinta-, valikoima- ja tuotetiedot

Foodie.fi –palvelusta löydät kaikkien S-ryhmän ruokakauppojen tuotevalikoiman reaaliaikaisin hintatiedoin sekä tuotetiedot ja ravintosisällöt myymistämme tuotteista.

Ostoslistat

Jaa ostoslista perheenjäsentesi kesken tai lähetä se sähköpostina tai tekstiviestinä. Voit myös tallentaa ostoslistoja, jolloin esim. seuraavan joulun tai juhannuksen  – tai muuten vain tavallisesti poimimasi ostokset sujuvat nopeammin. Järjestä ostoslista myymälän osastojen mukaisesti, aakkosjärjestykseen tai reseptin mukaan.

Reseptit

Inspiroidu Foodie.fi –palvelu yli 10 000 reseptistä! Reseptin raaka-aineet voit lisätä ostoslistalle yhdellä klikkauksella.

Myymälöiden aukioloajat ja myymäläpalaute

Löydät myymälöidemme aukioloajat ja voit jättää myymälälle palautetta.

Ruokakaupat aina mukanasi

Lataa Foodie.fi –mobiilisovellus iPhoneen, iPadiin tai Android– tai Windows Phone –puhelimeesi ja ruokakaupat ovat mukanasi, missä ikinä liikutkin.

Ruoan verkkokauppa

Tilaa ruokaostokset ruoan verkkokaupan noutopisteeseen tai kotiintoimitettuina. Katso palvelun saatavuus täältä.

Katso videolta, kuinka toimii Prisma Kauppakassin kotiinkuljetus  ja noutopalvelu.