Stop kaupassa harhailulle: tuotteiden karttapalvelu kertoo, mistä tuote löytyy

S-ryhmän Foodie.fi-palvelu kehittyy. Nyt asiakkaiden saataville tuodaan kaikkien tuotteiden sijainnit myymälöittäin ja hyllyittäin.

Mikä on sijaintitieto?

S-ryhmä julkaisee tuotteiden sijainnit myymälöittäin. Ensimmäisessä vaiheessa palvelusta löytyvät kaikkien Prismojen tiedot. S-marketien sekä pääkaupunkiseudulla toimivien Alepa-myymälöiden tiedot päivittyvät heinäkuun alkuun mennessä ja Sale-pienmyymälöiden tiedot kesän ja loppuvuoden aikana. Sijaintitiedot näkyvät alkuvaiheessa iOS-laitteilla sekä web-selaimessa. Androidille ne ilmestyvät heinäkuun aikana.

Mistä sijaintitieto tulee?

Tuotteiden sijaintitiedot perustuvat myymälöiden hyllyvälinumerointeihin ja -merkintöihin sekä kiintopisteisiin kuten maitokaappi tai palvelutori. Hyllyvälien numerot ja merkinnät näkyvät myymälöissä hyllyjen yläpuolella tai hyllyjen päädyissä.

The Incredible Foodie Race

Kumpi voittaa paperi vai digi? Katso video täältä!

Miten käytät sijaintitietoa hyödyksesi ostosreissulla

 1. 1. Lataa Foodie mobiililaitteellesi: Android / iPad / iPhone / Windows tai jatka ostoksiasi normaalisti Foodie.fi web-versiossa.  

  2.  Aloita ostokset joko selaamalla tuotteita tai hakemalla tuotteita sivun ylhäällä olevasta hakupalkista: 

  3. Kun olet löytänyt haluamasi tuotteen, klikkaa sitä. Hyllyvälin näet jo tästä näkymästä.

  4. Tuotteen sijainti myymälässä näkyy tuotetiedoissa tekstinä.


  5. Tuotteen sijainnin saa näkyviin kartalla klikkaamalla web-selaimessa karttapainiketta ja mobiilissa klikkaamalla ‘Hyllyväli x’ -kohdasta. Voit lisätä tuotteen ostoslistalle klikkaamalla ‘Lisää ostoslistaan’ -painiketta.

   6. Kun ostoslistasi on valmis, saat sen auki ylhäältä ostoskori -ikonista. Näet kätevästi kaikki tuotteesi ja voit tutkailla niiden sijaintia klikkaamalla karttapainiketta.