Tervetuloa Rauman Prisman ruokakaupan verkkopalveluun

Helppoa ja nopeaa ostamista

Voit tehdä ruokaostoksesi verkossa juuri silloin, kun sinulle sopii: valitse koriisi mitä tarvitset ja käy noutamassa valmiiksi kerätyt ostokset mukaan, nopeasti ja vaivattomasti.

Palvelustamme löydät myös runsaasti valmiita reseptejä, joita voit käyttää kätevästi oman ostoslistasi pohjana. Muistiin jäävät myös aiemmat ostoksesi, mikä nopeuttaa tuotteiden valitsemista sitä mukaa, mitä useammin käyt meillä foodie.fi/rauma –sivustolla ostoksilla.

 

Nouto kätevästi kauppakassi -noutopisteestä

Verkkokaupassamme voit valita valmiiksi kerättyjen tuotteiden noudon sinulle sopivana päivänä ja kellonaikana.

Tilaus tulee tehdä viimeistään toimitusta edeltävänä iltana klo 24 mennessä, mutta tilausta voi muokata tilauksen keräilyn aloittamiseen saakka. Noutopalvelun hinta on alk. 5,90 € S-Etukortilla. Tuotteiden hinnat ovat nettitilauksille samat kuin myymälässäkin noutopäivänä. Ostoista ja keräilymaksusta saat Bonusta jopa 5% ja S-Etukortilla maksaessa saat vielä maksutapaetua 0,5 %.

Tilauksen noutoajan voit valita näistä vaihtoehdoista:

Maanantai – perjantai
klo.

10-12
 12-15
 15-17
 17-19
 19-20.30

Lauantai
klo.

 10-12
12-15

Prisman Kauppakassi-noutopiste sijaitsee Prisman kaupunginpuoleissa länsipäädyssä. Pysäköintipaikat on varattu noutopisteen käyntioven tuntumaan, joten ostoskassit saa kätevästi matkaan henkilökunnan auttamana. Saapumisohjeet noutopisteelle löydät myös tilausvahvistuksestasi.Tilauksen voit maksaa helposti verkkomaksulla tilausta tehdessäsi tai korttimaksulla noudon yhteydessä (käteismaksu ei ole mahdollinen).

kuva_kauppakassi_raumanprisma_400