Tilaamassa jouluksi ruokaa verkosta? Lue ensin tämä muistilista

Palvelemme sinua kaikilla ketjuilla. Mikäli haluamasi toimitusaika on täynnä, suosittelemme katsomaan vapaita aikoja myös muista myymälöistä tai lähimmästä noutopisteestä.

Pikalinkit:
Myymälän valinta
Aikaikkunan varaaminen
Toimitusalueet ja noutopisteet
Tilauksen muokkaaminen

 

Ruoan tilaaminen verkosta on fiksu tapa helpottaa joulukiireitäsi. Foodie.fi:n ruoan verkkokaupasta löydät joulupöydän rakastettuja klassikoita ja myös uusia tuotteita tuomaan vaihtelua joulupöydän makumaailmaan. Kun teet ruokatilausta joulun aikaan, muistathan ottaa nämä seikat huomioon:

Ruoan verkkokaupassa tulee olemaan vilkasta
Suosittelemme tilaamaan tuotteita jo hyvissä ajoin ennen joulua, mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi jo joulukuun alkupuolella. Muun muassa joululahjoja, pakasteita, pitkään säilyviä ruokia ja juomia on kätevä tilata jo hyvissä ajoin ennen joulua. Näin voimme varmistaa tuotteiden paremman saatavuuden ja helpotat myös omaa taakkaa, kun saat osan jouluostoksistasi hoidettua alta pois ajoissa. Myymälämme ovat varautuneet vilkkaaseen jouluun muun muassa kasvattamalla toimituskapasiteettia ja lisäämällä toimituspäiviä joulukuun viikonlopuille.

Tuotteet kerätään keräyspäivänä
Ystävällisesti muistutamme, että vaikka tekisit tilauksen monta päivää etukäteen, tuotteet kerätään toimituspäivänä. Tuotteiden valikoima ja saatavuus siis määräytyvät toimituspäivän eivätkä tilauspäiväsi mukaan.

Tilauksen muokkaaminen
Joulun alla aloitamme tuotteiden keräilyn normaalia aikaisemmin, ja osassa myymälöitä keräämme tilauksia myös öisin. Siksi suosittelemme, että teet tarvittavat muokkaukset tilaukseesi hyvissä ajoin, mielellään viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana klo 20 mennessä 

Verkkomaksuissa 7 päivän rajoite
Muistutamme, että verkkomaksuissa on seitsemän päivän rajoite. Mikäli maksat verkkokauppaostoksesi verkkomaksulla tilauksesi yhteydessä, toimituksen saapumisaika on maksimissaan 7 päivää tilauksen teosta.

Isot määrät yksittäisiä tuotteita
Osaan sesongin tuotteista kohdistuu joulun alla valtava kysyntä. Vaikka teemme kaikkemme ennustaaksemme kysynnän oikein ja varautuaksemme riittävällä tuotemäärällä, voi jokin yksittäinen tuote loppua tilapäisesti. Yleensä myymälästä löytyy vastaava tuote esimerkiksi toiselta valmistajalta. Varmistathan siis tilatessasi, että olet antanut meille luvan korvata tuotteen, jos ehdottomasti haluat sen saada, vaikka se olisikin eri merkkinen. Kerääjämme toimivat huolellisesti tuotteiden korvaamisessa.  

Nopeuta jouluostosten tekoa
Olemme koonneet valmiiksi joulun tuoteryhmiä nopeuttamaan jouluruokaostoksiasi. Voit niiden kautta lisätä tuotteita ostoskoriisi helposti.

Joulukinkut
Jos tilaat ruoan verkkokaupasta joulukinkun, huomioithan, että osa kinkuista myydään tuoreina ja osa pakasteina. Kiinnitäthän asiaan erityistä huomiota valitessasi haluamaasi tuotetta. 

Käyttötavaratuotteet
Olemme mahdollistaneet myös useiden käyttötavaratuotteiden ostamisen ruoan verkkokaupasta, siten voit varautua jouluun esim. kodin tuotteiden, lelujen tai pienten kodinkoneiden osalta.

 

Olemme yli kolminkertaistaneet ruoan verkkokaupan palveluverkostomme tänä vuonnaMyös Food Market Herkun ruoan verkkokauppa palvelee sinua pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella sekä S-kaupat.fi -verkkokauppa Prismat Rovaniemellä ja Pieksämäellä sekä S-marketit Jämsässä, Mäntsälässä ja Klaukkalassa 

Täältä löydät joulupöytään klassikoita ja maukkaita uutuuksia:

Joulu on leipomisen kulta-aikaa, poimi täältä kaikenikäisille leipureille sopivat tuotteet:

Herkuttelu kuuluu jouluun, selaa täällä herkkusuita miellyttäviä tuotteita: