Toiveenne on kuultu: tilaukset on nyt mahdollista kerätä paperi- tai kestokasseihin!

HOK-Elannon Alepa ja Prisma Kauppakassi ottavat nyt kokeiluun vaihtoehdon muovikassille. Olemme sitoutuneet vähentämään muovijätteen määrää muovikassien käyttöä vähentämällä ja tarjoamme nyt kaksi ekologisempaa vaihtoehtoa muovikasseille.  

Alepa Kauppakassin valikoimaan tulee paperikassi muovikassin rinnalle. Paperikassi on erityisesti Kauppakassi –kuljetuksia varten suunniteltu kestävämpi ja hieman tavallista paperikassia isompi kassi. Kassien hinta on +0,80 € (+muovikassi). Teet siis pienellä rahalla kestäviä valintoja!  

Prisma Kauppakassi tarjoaa paperikassin lisäksi mahdollisuuden saada tuotteet pakattuna kestokassiin. Tarkoituksena on kartoittaa kestokassien toimivuutta Kauppakassi -tilauksissa. Kassien hinta on 2,30 € (+muovikassi). Palauta kassit Prismalle ja ne käytetään uudelleen.  

Tuotteet saat käyttöön valitsemalla tilauksen yhteydessä paperikassikeräily tai muovikassikeräily normaalin tuotteen tavoin, yksi kassi riittää ja saat kasseja sen määrän kuin tilaus tarvitsee. Tuote lisätään ostoskoriin ja tilaus viimeistellään normaalisti. Etsimme kokoajan uusia kestävämpiä tapoja pakata ostoksia. Tällä hetkellä käytämme biohajoavia hedelmä- ja vihannespusseja muovipussien sijasta. Muistathan myös, että Alepan kuljettajalle on mahdollista antaa vanhat muovi- ja paperikassit kierrätykseen vietäväksi. Kuljettaja ottaa myös vastaan tyhjiä pulloja, joiden rahat ohjataan hyväntekeväisyyteen.  

Ekologisempia tilaushetkiä toivottaa Kauppakassin väki!