Toiveenne on kuultu: tilaukset on nyt mahdollista kerätä paperi- tai kestokasseihin!

Pääkaupunkiseudun Alepa ja Prisma Kauppakassi ottavat nyt kokeiluun vaihtoehdon muovikassille. Olemme sitoutuneet vähentämään muovijätteen määrää muovikassien käyttöä vähentämällä ja tarjoamme nyt kaksi ekologisempaa vaihtoehtoa muovikasseille.  

Alepa Kauppakassin valikoimaan tulee paperikassi muovikassin rinnalle. Paperikassi on erityisesti Kauppakassi –kuljetuksia varten suunniteltu kestävämpi ja hieman tavallista paperikassia isompi kassi. Kassien hinta on +0,80 € (+muovikassi). Teet siis pienellä rahalla kestäviä valintoja!  

Prisma Kauppakassi tarjoaa paperikassin lisäksi mahdollisuuden saada tuotteet pakattuna kestokassiin. Tarkoituksena on kartoittaa kestokassien toimivuutta Kauppakassi -tilauksissa. Kassien hinta on 2,30 € (+muovikassi). Voit palauttaa kassit Prismalle ja ne käytetään uudelleen.   

Näin valitset paperi- tai kestokassin

  1. Lisää haluamasi vaihtoehto ostoskoriin. Siirry paperi- ja kestokassituotteisiin tästä
  2. Viimeistele tilauksesi normaalisti
  3. Voit palauttaa kestokassit noutopisteelle seuraavan tilauksen yhteydessä.

Mikäli tilaat tuotteet kotiisi, voit antaa Alepa Kauppakassin kuljettajalle vanhat muovi- ja paperikassit kierrätykseen vietäväksi. Kuljettaja ottaa myös vastaan tyhjiä pulloja, joiden rahat ohjataan hyväntekeväisyyteen.  

Ekologisempia tilaushetkiä toivottaa Kauppakassin väki!