Uusi ruoan verkkokaupan noutopiste Varkauteen

Sale Päiviönsaari on S-ryhmän uusin ruoan verkkokaupan toimipiste. Myymälä tarjoaa asiakkailleen noutopalvelun osoitteessa Ahlströminkatu 21, 78250 Varkaus.

Palvelun avulla säästät aikaa ja helpotat arkeasi – ostokset voi klikata ostoslistalle milloin ja missä tahansa. Valmiit ostoslistat on mahdollista myös tallentaa, ja käyttää uudelleen seuraavan tilauksen runkona. Valmiiksi kerättyjen ostosten noutaminen on nopeaa ja vaivatonta.

Tilaamaan pääsee osoitteessa www.foodie.fi/varkaus. Tilaaminen on mahdollista myös mobiililaitteilla. Foodien mobiilisovellus on saatavilla iPhonelle, iPadille sekä Android- ja Windows Phone -laitteille. Foodie-palvelusta löytyvät myös muut hyödylliset ominaisuudet kuten ajankohtaiset hinta- ja tuotetiedot kaikista S-ryhmän ruokakaupoista sekä yli 10 000 reseptiä. Voit siirtää reseptiin tarvittavat ainesosat ostoslistalle yhdellä napin painalluksella.

Noudon voi tilata jokaiselle arkipäivälle klo 13-18 välille. Tilaus tulee tehdä viimeistään toimitusta edeltävänä iltana klo 24 mennessä, mutta tilausta voi muokata tilauksen keräilyn aloittamiseen saakka. Noutopalvelun hinta on 3,90€. Tuotteiden hinnat ovat nettitilauksille samat kuin Sale Päiviönsaaren myymälässä. Ostoista saa S-bonusta.

Tilauksen voit maksaa helposti verkkomaksulla tilausta tehdessäsi. Huomioithan, että maksaminen ei ole mahdollista toistaiseksi noutopisteellä, ja verkkomaksun voi tehdä ainoastaan tilauksiin, joiden nouto on maksimissaan viikon (7 pv) päästä tilaushetkestä.

Tervetuloa ostoksille!