Vegeruokaa lautaselle

härkisfalafelit_650

Kasvisruoka kiinnostaa nyt entistäkin enemmän. Syksyllä, uuden sadon aikaan, kauppa pursuaa tuoreita kasviksia, joista on kiva tehdä värikästä ja herkullista ruokaa.

S-ryhmä tekee yhteistyötä Satokausikalenterin kanssa. Se muistuttaa, mitkä vihannekset, hedelmät ja marjat ovat parhaimmillaan ja edullisimmillaan juuri nyt. Ajankohtaiset Satokausituotteet on nostettu  Prismoissa ja S-marketeissa näkyville paikoille. Sieltä on helppo poimia ostoskärryyn sellaisiakin tuotteita, joita et ole ennen käyttänyt: Yhteishyvässä on niille käyttövinkkejä ja testattuja reseptejä.

Kasvissyömisen ei tarvitse olla joko-tai, vaan se voi mainiosti olla sekä-että. Monet sekasyöjät lisäävät kasvisten syömistä, vähentävät lihan määrää, ja syövät välillä kasvisaterioita.  Kasvisruoka ei ole pelkkiä porkkanoita, vaan monipuolisen kasvistarjonnan lisäksi valikoimissa on entistä enemmän kasvis- ja vegaanituotteita, kuten kaura- kookos- ja soijavalmisteita, mantelijuomia, tofua ja papuja. Niiden avulla voit tehdä kasvisversion omasta liharuokasuosikistasi, tai hakea ihan uudet reseptit. Katso tästä reseptejä paljon puhutuista nyhtökaurasta ja härkiksestä!

Kasvisruoka on edullista, terveellistä, maukasta, ja siitä tulee hyvä olo. Paitsi  – kaiken ei tarvitse olla huipputerveellistä – totta kai myös herkuttelu sallitaan!

Lue lisää kasvisruokabuumista >> ja kurkkaa poimintoja oman myymäläsi vegaanisesta valikoimasta >>.

 

Lisätietoa Yhteishyvän verkkosivuilla härkiksestä ja nyhtökaurasta.