Helmikuun satokausituotteet ja reseptit

 

 

Yhteishyvän satokausireseptit

 

Appelsiiniletut

“Näihin lettuihin ja kastikkeeseen käytetään sekä appelsiinin mehu että kuori!”

Katso resepti täältä »

 

Veriappelsiinirisotto

“Veriappelsiinien satokausi on lyhyt, joten niitä kannattaa nauttia sesonkiaikaan vaikka joka päivä!
Tarjoa raikas ja täyteläinen risotto sellaisenaan
tai grillattujen katkarapujen, paistetun lohen tai broilerin kanssa.”

 Katso resepti täältä »

 

Lämpimän mausteinen bataattivuoka

4 annosta

“Bataattivuoka on koko perheen uusi lempiruoka. Makeasta bataattimuusista
valmistettava vuokaruoka maistuu sekä liha- että kasvisversiona.”

Katso resepti täältä »


 

Hedelmälautanen ja kauradippi

2 annosta

“Hedelmälautanen on helppo ja terveellinen välipala koululaiselle.
Dippaa hedelmät hunajalla ja kanelilla maustettuun kastikkeeseen.”

Katso resepti täältä »

 

 

Inkiväärishotti

noin 25 annosta à 4 cl

“Valmista trendikäs inkiväärishotti kotona. Sopivan tujakka shotti piristää
ja kiihdyttää aineenvaihduntaa, mistä on iloa etenkin flunssakautena.”

Katso resepti täältä »

 

Inkiväärillä piristetty kasvis-pitayasalaatti

4 annosta

“Kokeile eksoottista pitaijaa aasialaistyylisessä salaatissa. Suolaiset pähkinät,
raikkaat kasvikset ja kirpakka inkiväärikastike viimeistelevät värikkään salaatin.”

Katso resepti täältä »

 

Lue lisää satokauden maukkaimmista tuotteista Yhteishyvästä!