Ensitilaajan ohjeet

 

1. Luo S-tunnus tai kirjaudu aikaisemmalla tunnuksellasi.

Voit tehdä tilauksen myös kirjautumatta, mutta kirjautumalla voit myöhemmin muokata tilaustasi ja saat muita hyödyllisiä ominaisuuksia käyttöösi. Lisäksi näin saat asiakasomistajana verkko-ostoistasi Bonusta.
Sama S-tunnus toimii useissa S-ryhmän digitaalisissa palveluissa, kuten S-kanavalla, prisma.fi -, sokos.fi – ja kodinterra.fi -verkkokaupoissa.
 

Lue lisää kirjautumisesta

 

2. Valitse haluamasi noutopiste tai toimittava myymälä.

Noutotilaukset: Valitse haluamasi myymälä/noutopiste täältä.

Kotiinkuljetukset: Tarkista ensin, että mikä myymälä toimittaa haluamaasi osoitteeseen. Voit tarkistaa tämän valitsemalla etusivulta yläreunasta ”TILAUKSET” (pienillä päätelaitteilla kellon kuvake).

Lue lisää oikean myymälän valitsemisesta

 

3. Valitse sinulle sopivin toimitusaika.


Myymälän valinnan jälkeen tarkasta, että löytyykö sinulle sopiva toimitusaika. Voit tarkistaa tämän helpoiten valitsemalla etusivulta yläreunasta ”TILAUKSET” (pienillä päätelaitteilla kellon kuvake).

Kirjautuneena käyttäjänä voit myös tehdä tilauksen yhdellä tuotteella (esim. banaanilla) ja muokata tilausta myöhemmin. Näin varmistat, että haluamasi toimitusaika on varattu juuri sinulle, vaikka et kerkeisikään tekemään kaikkia ostoksia yhdellä kertaa.

Huomioithan, että vaikka järjestelmä antaa varata toimitusikkunan kaukaa tulevaisuudesta, niin useissa myymälöissä tilauksen voi tehdä enintään 7 päivän päähän.  Uudet tilausikkunat aukeavat aina seitsemän päivää aikaisemmin aamuyöllä, mikäli teet tilauksia webissä tai iOs -laitteella. Androidsovelluksella tilausikkunat avautuvat aina tasan 7 päivää etukäteen valitun aikaikkunan alkaessa. 

Lue lisää vapaan toimitusajan tarkastamisesta ja varaamisesta

 

4. Tee tilaus. Jos lähetät tilauksen kirjautuneena, niin voit muokata sitä keräilyn aloitukseen saakka.


Poimi tuotteet ostoskoriin ja saata tilaus loppuun. Älykäs ostoslista auttaa löytämään ne tuotteet, joita ostat normaalisti myymälästäkin.

Tilausta tehdessä voit jättää ohjeita kerääjille ja kuljettajille ja annat luvan, että saako tuotteen korvata, mikäli se on päässyt loppumaan. Hyödynnä tuotekohtaisia kommentteja kertoaksesi, että millä tuotteilla voimme korvata mahdolliset tuotepuutteet.

Viimeistele tilaus syöttämällä maksukortin tiedot. Lopullinen hinta määräytyy vasta keräilyn päätyttyä ja voi olla korkeampi johtuen suostumuksellasi tehdyistä tuotekorvauksista ja punnittavien tuotteiden hinnan täsmentymisestä. Emme halua, emmekä voi tehdä lisäveloituksia kortillesi, joten teemme jo tilausvaiheessa hieman suuremman katevarauksen (+15%), minkä oikaisemme keräilyn päätteeksi aina oikeaksi, kun tarkka summa on selvinnyt.

Kirjautuneena voit muokata tilausta aina siihen saakka, kunnes se otetaan keräilyyn. Tuoreuden takaamiseksi tuotteet keräillään toimituspäivänä aikaisin aamulla, usein klo 6:00 alkaen.

 

Lue lisää maksutavoista
Lue lisää palvelun hinnoittelusta

Lue lisää tilauksen muokkaamisesta

 

 

 

5. Rentoudu ja odota lisäinfoa toimituksesta

Saat jokaisesta tekemästäsi tilauksesta tilausvahvistuksen, keräysvahvistuksen, joissa on tarkempaa tietoa tilauksestasi.

Noutotilauksista lähetämme vahvistustekstiviestin, jossa on ohjeet noutoa varten. Odotathan tekstiviestiä, ennen kuin lähdet noutamaan tilaustasi.

 

Lisää kysyttävää?

Tuki-osio