Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?

Tuotekuvaus
Liivate on yleisimmin käytetty hyytelöimisaine. Dr. Oetker liivatelehdet valmistetaan sian nahan sidekudoksesta. Liivatelehdet pehmitetään ensin kylmässä vedessä. Niistä puristetaan ylimääräinen neste ja ne sekoitetaan hyydytettävään kuumaan nesteeseen. Pehmennetyt liivatelehdet voidaan myös kuumentaa pienessä määrässä vettä mikroaaltouunissa ja lisätä kuumennuksen jälkeen hyydytettävään nesteeseen. Liivatteen hyytyminen kestää noin 4 tuntia jääkaapissa ja hyytelö muuttuu kovemmaksi ajan myötä.
Ainesosat
Elintarvikegelatiini. eläinperäinen, valmistettu siannahasta.
Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
Allergeenit
Ei sisällä | Kalat ja kalatuotteet, Maito ja maitotuotteet, myös laktoosi, Munat ja munatuotteet, Rikkidioksidi ja sulfiitit, Seesaminsiemenet ja seesaminsiementuotteet, Selleri ja sellerituotteet, Sinappi ja sinappituotteet, Soijapavut ja soijapaputuotteet, Maapähkinät ja maapähkinätuotteet, Lupiini ja lupiinituotteet, Nilviäiset ja nilviäistuotteet, Äyriäiset ja äyriäistuotteet, Pähkinät ja pähkinätuotteet, Gluteenia sisältävät viljat ja viljatuotteet |
Valmistusmaa
Saksa
Valmistaja
Dr. Oetker Suomi Oy
Ravintoarvoilmoitus per | 100g/100ml | RI* |
---|---|---|
Energiaa | 1405 kJ / 336 kcal | 16.8% |
Rasvaa | 0.5 g | 0.71% |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.3 g | 1.5% |
Hiilihydraattia | 0 g | 0% |
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon | 0 g | 0% |
Proteiinia | 84 g | 168% |
Suola | 0 g | 0% |
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kj / 2000 kcal).
Luokittelutiedot
Tuoteluokka | Leivonta/Ruuanvalmistustarvikkeet (Huoneenlämmössä Säilyvä) |
Leivonta/Ruuanvalmistustarvikkeiden tyyppi | Gelatiini |
Säilyvyystiedot
Säilytyslämpötila (maksimi) | 20 °c |
Säilytyslämpötila (minimi) | 10 °c |
Mittatiedot
Bruttopaino | 20 grm |
Nettopaino | 20 grm |