Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?

Apetina
Apetina 265/150G Välimerelliset Juustokuutiot Öljyssä Sis Paahdettu Chili
Tuotekuvaus
Pehmeää välimerellistä juustoa maustetussa öljyssä. Vähälaktoosinen.
Ainesosat
Juusto 55% (Pastöroitu maito, suola 1,7%, hapate, happamuudensäätöaine(kalsiumkloridi), mikrobiologinen juoksute) rapsiöljy 42%, punainen ja vihreä paprika, viherpippuri, valkosipuli, chili, luontainen chipotlepippuri-aromi.Voimakassuolainen.
Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
Allergeenit
Sisältää | Maito ja maitotuotteet, myös laktoosi |
Ei sisällä | Kalat ja kalatuotteet, Munat ja munatuotteet, Rikkidioksidi ja sulfiitit, Seesaminsiemenet ja seesaminsiementuotteet, Selleri ja sellerituotteet, Sinappi ja sinappituotteet, Soijapavut ja soijapaputuotteet, Maapähkinät ja maapähkinätuotteet, Lupiini ja lupiinituotteet, Nilviäiset ja nilviäistuotteet, Äyriäiset ja äyriäistuotteet, Pähkinät ja pähkinätuotteet, Gluteenia sisältävät viljat ja viljatuotteet |
E-numerot
Valmistusmaa
Tanska
Valmistaja
Arla Oy
Ravintoarvoilmoitus per | 100g/100ml | RI* |
---|---|---|
Energiaa | 1359 kJ / 325 kcal | 16.25% |
Rasvaa | 29 g | 41.43% |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 12 g | 60% |
Hiilihydraattia | 0.5 g | 0.19% |
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon | 0.5 g | 0.56% |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.1 g | |
Proteiinia | 16 g | 32% |
Suola | 3 g | 50% |
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kj / 2000 kcal).
Vitamiinit ja mineraalit | 100g/100ml | RDA** |
---|---|---|
Kalsium | 235 MGM | 29.38% |
** Osuus päivän saantisuosituksesta
Ravitsemukselliset ominaisuudet
- LLT Vähälaktoosinen
- SST Voimakassuolainen
Luokittelutiedot
Tuoteluokka | Juusto/Juuston korvikkeet (Kylmässä säilytettävä) |
Muut tuotetiedot
Rasvapitoisuus | normaalirasvainen |
Laktoositon | ei |
Geneettinen tieto | FREE_FROM |
Mittatiedot
Bruttopaino | 0.53 kgm |
Nettopaino | 0.27 kgm |