Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
52%


Lisätiedot

    Ei lisätietoja

Kiss

Kiss 3G Maximum Speed Nail Glue Kynsiliima

Hyllyväli 75
EAN: 731509659900
5 95
1 kpl
5.95€/kpl
Lisää Poista
kpl
Ravintoarvoilmoitus per 100g/100ml RI*
Energiaa 0 kJ / 0 kcal 0%

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kj / 2000 kcal).

Muut tuotetiedot

Käyttötavaratuotetyyppi kynsiliimat
Käyttöohje Kynsien korjaaminen: Mikäli luonnollinen kynsi tai tekokynsi on repeytynyt: 1. Puhdista ja kuivaa kynsi huolellisesti. 2. Aseta pieni tippa liimaa rikkoutuneen kynnen repeytyneeseen kohtaan (runsas liiman käyttö ei paranna kiinnittymistä) 3. Levitä liimaa pullon suuttimella tai manikyyritikkua käyttäen - ei sormella. 4. Purista repeytynyttä kynttä n. 5 sekuntia esim. manikyyritikkua apuna käyttäen 5. Anna liiman kuivua täydellisesti, muotoile kynsi kynsiviilalla. Kynsien kiinnittäminen: Levitä kynsiliimaa tasaisesti luonnollisen kynnen pintaan, kiinnitä kynsi.
Toimittajan tuotenumero KBGL01
Käyttöohje kuluttajalle Kynsien korjaaminen: Mikäli luonnollinen kynsi tai tekokynsi on repeytynyt:1. Puhdista ja kuivaa kynsi huolellisesti. 2. Aseta pieni tippa liimaa rikkoutuneen kynnen repeytyneeseen kohtaan (runsas liiman käyttö ei paranna kiinnittymistä) 3. Levitä liimaa pullon suuttimella tai manikyyritikkua käyttäen - ei sormella. 4. Purista repeytynyttä kynttä n. 5 sekuntia esim. manikyyritikkua apuna käyttäen 5. Anna liiman kuivua täydellisesti, muotoile kynsi kynsiviilalla. Kynsien kiinnittäminen: Levitä kynsiliimaa tasaisesti luonnollisen kynnen pintaan, kiinnitä kynsi.

Mittatiedot

Bruttopaino 10 grm
Nettopaino 10 grm
Huutomerkki

VAARA


Ärsyttää ihoa ja silmiä. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä;. Syanoakrylaattia. Vaara. Liimaa ihon ja silmät hetkessä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE:Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Jos silmä-ärsytys jatkuu:Hakeudu lääkäriin. Säilytä lasten ulottumattomissa. Hävitä sisältö/pakkaus…