Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
52%


Lisätiedot

    Ei lisätietoja

Kiss

Kiss Nails Salon Acrylic Nude French 28 Pcs Nail Kit, Kan06

Hyllyväli 75
EAN: 731509709094
12 25
1 kpl
12.25€/kpl
Lisää Poista
kpl
Ravintoarvoilmoitus per 100g/100ml RI*
Energiaa 0 kJ / 0 kcal 0%

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kj / 2000 kcal).

Muut tuotetiedot

Käyttötavaratuotetyyppi irtokynnet
Käyttöohje Ennen kynsien kiinnittämistä, puhdista kynnet asetoonipitoisella kynsilakanpoistoaineella. Valitse luonnolliselle kynnelle sopivan kokoinen kynsi. Levitä liimaa irtokynnelle/luonnolliselle kynnelle ja kiinnitä kynsi painamalla n. 5 sekunnin ajan. Vältä kynnen kiinnittämistä kynsinauhoille. Täydelliset akryylipäällysteiset manikyyrikynnet ovat nyt valmiit!
Toimittajan tuotenumero KAN06
Käyttöohje kuluttajalle Ennen kynsien kiinnittämistä, puhdista kynnet asetoonipitoisella kynsilakanpoistoaineella. Valitse luonnolliselle kynnelle sopivan kokoinen kynsi. Levitä liimaa irtokynnelle/luonnolliselle kynnelle ja kiinnitä kynsi painamalla n. 5 sekunnin ajan. Vältä kynnen kiinnittämistä kynsinauhoille.Täydelliset akryylipäällysteiset manikyyrikynnet ovat nyt valmiit!

Säilyvyystiedot

Säilymisaika avaamisen jälkeen (päivää) 180 days

Mittatiedot

Bruttopaino 30 grm
Nettopaino 20 grm
Huutomerkki

VAARA


Ärsyttää ihoa ja silmiä. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä;. Syanoakrylaattia. Vaara. Liimaa ihon ja silmät hetkessä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE:Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Jos silmä-ärsytys jatkuu:Hakeudu lääkäriin. Säilytä lasten ulottumattomissa. Hävitä sisältö/pakkaus…