Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?

Tuotekuvaus
Margariinien tärkeimmät valmistusaineet ovat kasviöljyt kuten rypsi-, auringonkukka- ja pellavaöljyt. Kasviöljyistä saadaan elimistölle mm. välttämättömiä omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Margariinit ovat hyviä pehmeiden tyydyttymättömien rasvojen sekä A- ja D vitamiinien lähteitä. Margariini on helppo tapa sisällyttää päivittäiseen ruokavalioon.
Ainesosat
Kasviöljy 35% (rypsiöljy, auringonkukkaöljy, pellavaöljy), Vesi, kasvirasva, kirnumaito, suola (0,9%), emulgointiaine (lesitiini, E471 kasvirasvapohjainen), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromi, A- ja D-vitamiini
Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
E-numerot
Ravintokoostumus
Rasvapitoisuus | 60% |
Viimeinen valmistuspaikka
Ruotsi
Valmistaja
Unilever Finland Oy, Foodsolutions
PL 4701
FI-00002 HELSINKI
Finland
Ravintoarvoilmoitus per | 100g/100ml | RI* |
---|---|---|
Energiaa | 2200 kJ / 525 kcal | 26,25% |
Rasvaa | 60 g | 85,71% |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 20 g | 100% |
Hiilihydraattia | 0,3 g | 0,12% |
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon | 0,3 g | 0,33% |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0,3 g | |
Proteiinia | 0,2 g | 0,4% |
Suola | 0,8999999999999999 GRM | 15% |
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal).
Vitamiinit ja mineraalit | 100g/100ml | RDA** |
---|---|---|
A-vitamiinia | 800 µg | 100% |
D-vitamiinia | 10 µg | 200% |
E-vitamiinia | 0,011 mg | 0,09% |
Natrium | 0,36 GRM | |
D-vitamiini | 10 µg | |
E-vitamiini | 11 MGM |
** Osuus päivän saantisuosituksesta
Ravitsemukselliset ominaisuudet
- LLT Vähälaktoosinen
Luokittelutiedot
Tuoteluokka | Voi ja voin korvikkeet (Kylmässä säilytettävä) |
Muut tuotetiedot
Pakkaustyyppi | Rasia |
Mittatiedot
Bruttopaino | 420 grm |
Nettopaino | 400 grm |