Tykkäämiset
851 17
Osuvuus
60%


Lisätiedot

Hyvää suomesta
Maitoa
Kananmunaa
Viljatuotteita

Kotimaista

Ohukais- Ja Vohvelijauhe Vähälaktoosinen

Hyllyväli 29
EAN: 6415712901257
1 25
0.25 kg
5.00€/kg
Lisää Poista
kpl
Ravintoarvoilmoitus per 100g/100ml RI*
Energiaa 0 kJ / 0 kcal 0%
Sokeria 2.2 g 2.44%

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kj / 2000 kcal).

Luokittelutiedot

Tuoteluokka Leivonta/Ruuanvalmistusseokset (Huoneenlämmössä Säilyvä)
Leivonta/Ruuanvalmistusseosten tyyppi Luokittelematon

Muut tuotetiedot

Vähälaktoosinen kyllä
Laktoositon ei
Käyttöohje Ohukaiset n 35 pientä tai 10 isoa 6 dl kylmää vettä 1 ps Kotimaista Ohukais- ja vohvelijauhetta Mittaa vesi kulhoon ja vatkaa joukkoon ohukais- ja vohvelijauhe. Anna taikinan turvota 5 min. Paista pieniä tai isoja ohukaisia. Käytä paistamiseen juoksevaa rypsiöljyvalmistetta.
Geneettinen tieto FREE_FROM
Käyttöohje kuluttajalle Ohukaiset n 35 pientä tai 10 isoa6 dl kylmää vettä1 ps Kotimaista Ohukais- ja vohvelijauhettaMittaa vesi kulhoon ja vatkaa joukkoon ohukais- ja vohvelijauhe. Anna taikinan turvota 5 min. Paista pieniä tai isoja ohukaisia. Käytä paistamiseen juoksevaa rypsiöljyvalmistetta.
Säilytysohje kuluttajalle Säilytys kuivassa, huoneenlämmössä
Ravintoarvomerkinnän tyyppi (PL) Type8
Tuotteen koostumuksen lisätiedot (PL) Vähälaktoosinen
Tuotenimi pakkauksessa (PL) Ohukaisjavohvelijauhe
Pakkauksen kierrätyskäsittely (PL) PAKKAUS: Yhdistelmämateriaalia.
Resepti (PL) VALMISTUSOHJEOhukaisetn. 35 pientä tai 10 isoa6 dl kylmää vettä1 ps Rainbow ohukais- ja vohvelijauhettaMittaa vesi kulhoon ja vatkaa joukkoonohukais- ja vohvelijauhe. Anna taikinan turvota5 minuuttia. Paista pieniä tai isoja ohukaisia.Käytä paistamiseen juoksevaa rypsiöljyvalmistetta.Vihje:Mausta ohukaistaikina kardemummalla (n. 1 tl)ja tarjoa pehmeän vaniljajäätelön kanssa.Vohvelit8-10 kpl5 dl kylmää vettä1 ps Rainbow ohukais- ja vohvelijauhetta2 tl leivinjauhetta1 dl juoksevaa rypsiöljyvalmistettaMittaa vesi kulhoon. Sekoita leivinjauheohukais- ja vohvelijauheen joukkoon. Vatkaajauheseos kylmään veteen. Sekoita taikinaanjuokseva rypsiöljyvalmiste. Anna taikinan turvota5 minuuttia. Kuumenna vohvelirauta. Kaadan. ¾ dl taikinaa vohveliraudalle ja paista vohvelikullankeltaiseksi ja rapeaksi. Tarjoa heti.

Säilyvyystiedot

Säilytyslämpötila (maksimi) 22 °c
Säilytyslämpötila (minimi) 18 °c
Lämpötilakesto (maksimi) 35 °c
Lämpötilakesto (minimi) 5 °c

Mittatiedot

Bruttopaino 0.26 kgm
Nettopaino 0.25 kgm