Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?

Tuotekuvaus
Tuore B-leikattu lohifilee vakuumipakkauksessa. Poista fileestä ruodot ja ripottele pintaan suolaa/mausteita ja kypsennä uunissa 175 °C asteessa noin 25 minuuttia. Tarjoa uunilohi perunoiden ja salaatin kera. Lohifileen voi myös paloitella annospaloiksi ja paistaa pannulla.
Ainesosat
lohi (Salmo salar, viljelty Norjassa). B-leikattu.
Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
Allergeenit
Sisältää | Kalat ja kalatuotteet |
Ei sisällä | Maito ja maitotuotteet, myös laktoosi, Munat ja munatuotteet, Rikkidioksidi ja sulfiitit, Seesaminsiemenet ja seesaminsiementuotteet, Selleri ja sellerituotteet, Sinappi ja sinappituotteet, Soijapavut ja soijapaputuotteet, Maapähkinät ja maapähkinätuotteet, Lupiini ja lupiinituotteet, Nilviäiset ja nilviäistuotteet, Äyriäiset ja äyriäistuotteet, Pähkinät ja pähkinätuotteet, Gluteenia sisältävät viljat ja viljatuotteet |
Valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Escamar Seafood Oy
Ravintoarvoilmoitus per | 100g/100ml | RI* |
---|---|---|
Energiaa | 836 kJ / 200 kcal | 10% |
Rasvaa | 14 g | 20% |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.2 g | 6% |
Hiilihydraattia | 0 g | 0% |
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon | 0 g | 0% |
Proteiinia | 19 g | 38% |
Suola | 0.1 g | 1.67% |
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kj / 2000 kcal).
Ravitsemukselliset ominaisuudet
- GNF Gluteeniton, alle 20 mg/1 kg
- LTF Laktoositon
Muut tuotetiedot
Gluteeniton | kyllä |
Laktoositon | kyllä |
Tuotantomenetelmä | AQUACULTURE |
Kalalaji | SAL |
Vähälaktoosinen | ei |
Säilytysohje kuluttajalle | Jääkaapissa |
Kalalajin tieteellinen nimi | Salmo salar |
Mittatiedot
Bruttopaino | 1 kgm |
Nettopaino | 1 kgm |