Foodie tilaaminen 600px

Tervetuloa Keskimaan verkkokauppaan ruokaostoksille

Mikä olisikaan helpompaa, kuin tehdä niin arjen, viikonloppujen kuin juhlapyhienkin ostokset kotona, rauhassa ja vaivatta, Keski-Suomen monipuolisimpia valikoimia ja edullisimpia hintoja hyödyntäen?

Keskimaan ruoan verkkokaupassa sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit tehdä ostokset joko Seppälän Prisman tai Mestarin Herkun valikoimista. Seppälän Prisman Kauppakassi-palvelussa ulottuvillasi on pitkästi yli 21 000 päivittäistavaratuotetta, tutuilla Prisma-hinnoilla, palvelutorin ja paistopisteen tuotteet mukaan lukien. Mestarin Herkun vastaavassa palvelussa tarjolla on noin 13 000 päivittäistavaratuotetta, joihin sisältyvät myös paikalliset erikoisuudet, palvelutiskien tuotteet sekä PikAterian valmiit ruoka-annokset (lounaslistan löydät täältä).

Vain tuorempia tuotteita

Tuotteiden keräämisestä vastaa ammattitaitoinen henkilökuntamme. Valitsemme ostoskoriisi vain parasta – tuoreimpia tuotteita, joissa on mahdollisimman pitkästi käyttöaikaa. Jos tuote on tilapäisesti loppunut, se korvataan vastaavalla, mikäli olet antanut siihen luvan. Erityistoiveita ja tarkennuksia voit kirjoittaa tilauksen viestikenttään. Tarpeen tullen voimme myös soittaa sinulle, jotta saat varmasti haluamasi tuotteet.

Helppoa ja nopeaa ostamista

Palvelustamme löydät runsaasti valmiita reseptejä, joita voit käyttää kätevästi oman ostoslistasi pohjana. Muistiin jäävät myös aiemmat ostoksesi, mikä nopeuttaa tuotteiden valitsemista sitä mukaa, mitä useammin käyt meillä Keskimaassa verkko-ostoksilla.

Nouto tai kotiinkuljetus vaihtoehtoina

Verkkokaupassamme voit sekä Prismassa että Mestarin Herkussa valita joko valmiiksi kerättyjen tuotteiden noudon tai kotiinkuljetuksen, sinulle sopivana ajankohtana.

Prisman tarkemmat nouto- ja toimitustavat löydät täältä ja Mestarin Herkun täältä.

Prisman Kauppakassi-noutopiste sijaitsee uudessa Prismassa Vasarakadun varrella, Alasinkadun puoleisessa päädyssä. Pysäköintipaikat on varattu Kauppakassin käyntioven tuntumaan, joten ostoskassit saa kätevästi matkaan.

Mestarin Herkun Kauppakassi-noutopiste sijaitsee PikAterian palvelutiskin päädyssä Sokoksen alimmassa kerroksessa, hissien vieressä.

Saapumisohjeet noutopisteille löydät myös tilausvahvistuksestasi.

Mikäli valitset kotiinkuljetuksen, ostoksesi tuodaan kotiovellesi ennakkoon varaamasi parin tunnin sisällä.

Maksaminen verkossa tai kortilla

Ostokset voit maksaa verkossa tilauksen tekemisen yhteydessä. Noudon yhteydessä maksaminen onnistuu myös normaalisti kassaan. Kotiinkuljetuksessa maksu onnistuu kätevästi pankki- tai luottokortilla.

Keskimaan omistajana saat keräily- ja kuljetushinnoista tuntuvat alennukset.

Ostoksille Seppälän Prisman Kauppakassiin

Ostoksille Mestarin Herkun Kauppakassiin