Saat jokaisesta tekemästäsi tilauksesta tilausvahvistuksen, keräilyvahvistuksen ja toimitusvahvistuksen sähköpostiisi.

Lisäksi, kun olet kirjautuneena palveluun, näet Tilaukset-valikossa missä vaiheessa tekemäsi tilauksen käsittely on (esim. odottaa keräämistä).

Jos tilaus odottaa vielä keräilyä, sinulla on vielä mahdollisuus muokata sitä. Sen jälkeen kun tilaus on otettu keräilyyn, et enää voi tehdä siihen muokkauksia.

Kun tilaus on kerätty, sinulle lähetetään sähköpostitse keräilyvahvistus, jossa kerrotaan:

1. Tilauksen kerääjän etunimi

2. Tuotekohtaiset tiedot keräilystä: löytyikö tuote, korvattiinko tuote, oliko tuote loppunut tai onko määrää jouduttu muuttamaan. Lisäksi useimpien myymälöiden kohdalla saat myös tiedot mahdollisista korvaavista tuotteista eli millä tuotteella alunperin tilaamasi tuote korvattiin.

3. Tilauksen todellinen loppusumma

Tiedot tallentuvat myös Tilaukset-sivulle, ja näin saat jo etukäteen tarkat tiedot tilauksistasi. Voit myös tarkistella Valmis-välilehdeltä tilaushistoriaasi.

Toimitusaika-arvio

Osa myymälöistä lähettää kuljetettavien tilausten kohdalla toimitusaika-arvion. Näissä tapauksissa pyrimme arvioimaan toimitusajan noin 60 minuutin tarkkuudella. Toimitusaika-arvio perustuu suunniteltuun reittiin ja toimitusten välisiin etäisyyksiin. Arvion saat tekstiviestillä ja sähköpostitse, kun auto lähtee myymälän pihalta. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä, voit seurata päivittyvää toimitusaika-arviota Tilaukset-sivulla. Auton sijaintitietoa tarkistetaan noin 5 minuutin välein ja sen perusteella aika-arviota päivitetään, mikäli tarpeen.

Toimitusaika-arvio on nimensä mukaisesti arvio, jonka avulla pyrimme kertomaan entistä tarkemmin toimituksen saapumisesta. Välillä kuitenkin reitin aikana eteen saattaa tulla yllätyksiä, joiden takia lopullinen toimitusaika voi erota annetusta arviosta.