Myymälän valitseminen ja vaihtaminen

 

Aloita tilauksen tekeminen etusivulta “Tilaukset” -kohdasta. 

 

Mikäli et ole käyttänyt palvelua aikaisemmin, Foodie pyytää sinua valitsemaan haluatko kotiinkuljetuksen vai noutomyynnin. Jos esimerkiksi haluat kotiinkuljetuksen, valitse “Haluan tilata ruokaostokset kotiinkuljetettuna”. Tämän jälkeen sivusto pyytää sinua syöttämään osoitetiedot ja näyttää mahdolliset toimitusmyymälät. Sitten näet mahdolliset toimitusajat.  Mikäli haluat kotiinkuljetuksen, pääset valitsemaan myymälän heti. 

 

 

iOS -sovellus ehdottaa ensimmäisellä kerralla sijaintiasi lähinna olevaa myymälää, jos olet sallinut lokaatiodatan käytön. Jos haluat vaihtaa myymälää, se onnistuu yläreunan hakutoiminnon kautta. Syötä myymälän nimi ja paina ‘etsi’. Valitse hakutuloksista haluamasi myymälä ja valitse myymälän valikoima. 

Jos taas olet käyttänyt palvelua aikaisemminkin, muistaa se edellisen valinnan ja tarjoaa samaa myymälää uudelleen. Mikäli haluat vaihtaa noutopaikkaa, klikkaa ajanvalintaikkunan ykäreunassa näkyvää noutopistettä. Tästä näet toimipaikan muut mahdolliset noutopisteet. 

 

 

 

Jos taas haluat vaihtaa myymälää kokonaan, sinun tulee vaihtaa myymälä yläreunan hakupalkin kautta.  

Helpoin tapa vaihtaa myymälä on valita yläpalkin riippuikkunasta ”Myymälä” ja kirjoittaa hakuruutuun myymälän nimi tai paikkakunta. Klikkaa hakutuloksesta haluamasi myymälän”Vaihda myymälä” –painiketta. Mobiiliselaimella valitse myymälä ja sen jälkeen vaihto ‘kaikki myymälät’. Pääset tämän jälkeen hakemaan myymälän.

 

 

 

Jos et tiedä myymälän nimeä, voit hakea myymälöitä vasemman palkin kautta kartalta ja listoilta kaupungeittain tai osuuskaupoittain. Muista klikata myös ”Valitse myymälä” –painiketta. 

iOS -sovelluksessa myymälän vaihtaminen onnistuu yläkulman hakutoiminnon kautta. Syötä haluamasi myymälän nimi ja paina etsi. Tämän jälkeen valitse myymälä hakutuloslistasta ja klikkaa ‘Valitse tämän myymälän valikoima’. 

Huomaathan, että Foodie näyttää kaikki S-ryhmän myymälät eikä kaikissa siis ole saatavilla ruoan verkkokaupan palveluita.  Kotiinkuljetus- ja noutomyymälät näet täältä.