Foodie.fi-palveluun kirjaudutaan S-tunnuksella. S-tunnus on tunnus, jolla voit kirjautua S-ryhmän eri digitaalisiin palveluihin kuten Omalle S-kanavalle, Sokos.fi:hin tai S-Mobiiliin. S-tunnus on henkilökohtainen ja se koostuu itse määrittelemästäsi käyttäjätunnuksesta ja salasanasta.

Aloita tunnuksen luominen klikkaamalla oikean yläkulman “KIRJAUDU” painiketta.

Seuraa ruudun ohjeita:

  1. Mikäli sinulla on jo S-tunnus, niin kirjaudu sillä sisään. Syötä tunnus ja salasana ja klikkaa “KIRJAUDU”.
  2. Mikäli sinulla on S-tunnus tai epäilet, että olet luonut sellaisen toiseen S-ryhmän palveluun, ja olet unohtanut tunnukset tai salasanan, niin klikkaa kirjautumispainikkeen alla olevaa tekstiä “Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana”. Seuraa ohjeita, niin voit palauttaa tunnuksen ja salasanan.
  3. Mikäli sinulla ei ole vielä S-tunnusta ja haluat rekisteröidä sellaisen, niin klikkaa “LUO TUNNUS”.

 

Tunnusta luodessa sinulta kysytään ensin, että oletko henkilöasiakas vai yritysasiakas. Henkilöasiakkaana sinulta kysytään, että onko sinulla S-Etukortti. Mikäli näin on, niin sinut ohjataan tunnistautumaan kertaalleen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tekemällä tunnistautumisen kerrytät verkkokaupan ostoista Bonusta ja olet oikeutettu asiakasomistajaetuihin, kuten mahdolliseen alennukseen toimitushinnoista. Vahva tunnistautuminen on tehtävä vain kertaalleen ja sen voi tehdä myös myöhemmin S-kanavalla omissa tiedoissasi. Huomioithan, että asiakasomistajatiedon päivittäminen tiliin jälkikäteen ei lisää Bonusta tai muita etuja aikaisemmin tehtyihin tilauksiin takautuvasti, joten se kannattaa tehdä ennen ensimmäistä tilausta.

Mikäli asioit yritysasiakkaana, niin sinun tulee luoda yritystunnus. Yritystilauksiin ei voi saada Bonusta, eikä näihin sovelleta mahdollisia asiakasomistajaetuja.