Hinnoittelu: Mitä palvelu maksaa?

Tuotteet

Tuotteiden hinnat ovat täsmälleen samat kuin myymälässä asioidessasi. Tilausvaiheessa tuotteiden hinta on vain arvio ja lopullinen hinta määräytyy vasta, kun kaikki tuotteet on keräilty toimituspäivänä. Lopulliseen hintaan vaikuttavat punnittavien tuotteiden tarkka paino, keräyshetken hinnat myymälässä ja mahdolliset tuotekorvaukset, joihin olet antanut suostumuksesi.

Lisäksi loppusummaan lisätään toimitusmaksu, pakkausmateriaalimaksu ja mahdollinen maksutapalisä. Nämä kaikki näet tilausta tehdessäsi ennen tilauksen vahvistamista ja nämä eivät voi enää muuttua keräilyhetkellä.

Toimitusmaksu

Noutotilauksissa maksat keräilymaksun ja kuljetustilauksissa toimitusmaksun, joka vaihtelee myymäläkohtaisesti. Lisäksi käytämme joustavaa hinnoittelua, jonka johdosta toimitusmaksu voi vaihdella riippuen toimitusajankohdasta, toimitusikkunan tarkkuudesta, toimitusosoitteesta ja tilaushetkestä. Useat myymälät tarjoavat myös alennusta toimitusmaksuista asiakasomistajille.

Saadaksesi mahdollisen asiakasomistaja-alennuksen sinuun tulee olla tilaushetkellä kirjautunut sisään palveluun s-tunnuksella, johon on liitetty tieto asiakasomistajuudesta tekemällä vahva tunnistautuminen kertaalleen.

Palvelun hinta vaihtelee alueosuuskaupoittain. Useissa myymälöissä noutotilauksen keräilymaksu on alkaen 4,90€ ja kotiinkuljetuksen toimitusmaksu alkaen 9,90€. Voit halutessasi tarkistaa oman lähimyymäläsi hinnoittelun myymälän sivuilta.

Pakkausmateriaalimaksu

Pakkausmateriaalimaksu kattaa kaikki toimittamiseen käytetyt pakkausmateriaalit, kuten muovipussit tai pahvilaatikot. Pakkausmateriaalimaksu on myymäläkohtainen ja vaihtelee yleensä n. 0,2 – 0,6 € välillä. Pakkausmateriaalimaksun näet ennen tilauksen vahvistamista sivun alareunan erittelystä.

Maksutapalisä

Osa myymälöistä tarjoaa mahdollisuutta maksaa tilaus toimituksen yhteydessä ja saattaa ottaa tästä 2€ maksutapalisän. Mahdollisen maksutapalisän näet maksutapaa valitessa ja lisäksi ennen tilauksen vahvistamista sivun alareunan erittelystä.

Verkkomaksujen katevaraus: Miksi tilausvaiheessa veloitetaan +15% enemmän?

Lopullinen hinta määräytyy vasta keräilyn päätyttyä ja voi olla korkeampi johtuen suostumuksellasi tehdyistä tuotekorvauksista ja punnittavien tuotteiden hinnan täsmentymisestä.

Emme halua, emmekä voi tehdä lisäveloituksia kortillesi, joten teemme jo tilausvaiheessa hieman suuremman veloituksen, minkä oikaisemme keräilyn päätteeksi aina oikeaksi, kun tarkka summa on selvinnyt. Myös Bonus oikaistaan samalla.