Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
133
66
Osuvuus
99%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, keskitaso, uunissa, gluteeniton, munaton, kalaa, sisältää kalaa, sisältää laktoosia, sisältää maitoa
Ainesosat
-
0hiukan mustapippuria
-
1 prksmetanaa
-
1 rklhunajaa
-
1.5maustekurkkua
-
3 rklhienonnettua tilliä
-
700 glohi- tai kirjolohifileetä
-
1 tlsuolaa
Ohjeet
Pane kalafilee uunivuokaan. Sirottele pinnalle suolaa ja pippuria. Sekoita hunaja ja smetana ja valuta seos kalalle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Hienonna tilli ja leikkaa kurkku kuutioiksi. Sirottele tilli ja kurkut kypsälle kalalle. Tarjoa lisänä perunoita ja salaattia.
© SOK viestintä ja julkaisut