Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ramen-keitto (broilerista)
9 annosta
Kohtuuajassa
Helppo
” Ramen-keitto on japanilainen nuudelikeitto, jossa voi \\\"sattumina\\\" käyttää possua, nautaa, katkarapuja, keitettyä kananmunaa, tofua... Tai broitsua, kuten tässä... Keitto kannattaa tehdä isossa kattilassa -meidän perheessä tästä syötiin 9 lautasellista... Tästä siis rittää isommallekin porukalle -tai \\\"liemipohjan\\\" voi pakastaa annoksina ja listätä \\\"sattumat\\\" vasta syötäessä. Ja mikä estää syömästä ilman \\\"sattumiakin\\\"...\\n\\nToteutus on helppo ja kohtuu-nopea, vain valmisteluihin kuluu aikaa. Eikä tämä lämmitettynä ole yhtään sen huonompaa kuin \\\"tuoreenakaan\\\"!
Ainesosat
-
2vettä
-
400 gporkkanaa
-
200 gherkkusieniä
-
200 gpurjo
-
100 gpunasipuli
-
200 gparsakaali
-
2 kplvalkosipulin kynttä
-
2Inkivääriä
-
1 kplpunainen chili
-
1 dlsoijakastiketta
-
3 rletikkaa
-
2 kplkanaliemikuutiota
-
180 griisinuudeleita
-
2 pktbroilerin fileesuikaleita
Ohjeet
Leikkaa porkkanat, sipulit, sienet ja purjo suikaleiksi. Pilko parsakaali. Hienonna chili, inkivääri ja valkosipuli. Paahda kasviksia ja mausteita kattilassa viitisen minuuttia. Lisää soija ja etikka. Lisää vesi, kun soija ja etikka ovat haihtuneet. Murenna liemikuutiot joukkoon. Keitä, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet. Lisää lopuksi (pieneksi murennetut) nuudelit ja anna niiden kypsyä. Kasvisten kiehuessa kypsennä broilerisuikaleet paistinpannulla. Lisää broilerit keiton joukkoon. Nauti.