Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
suolaa ja mustapippuria
-
1 pktlasagnelevyjä
-
1sipuli
-
1 dloliivirenkaita
-
2 prktomaattimurskaa
-
2 dlraastettua emmentaljuustoa
-
2 rasiaa(á 300 g) Kariniemen Kananpojan paistisuikaleet, marinoitu
-
3valkosipulinkynttä
-
10lehteä tuoretta basilikaa
-
200 gfeta-juustoa
-
0.5 dloliiviöljyä
Ohjeet
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne paistisuikaleiden kanssa runsaassa oliiviöljyssä. Lisää mukaan tomaattimurska ja hieman vettä. Anna kastikkeen hautua noin 20 minuuttia. Lisää mukaan oliivit. Mausta kastike tuoreella basilikalla, suolalla ja mustapippurilla. Murskaa feta-juusto. Kokoa vuokaan kastiketta, hieman feta-juustoa ja lasagnelevyt. Levitä viimeiseen kerrokseen hieman kastiketta ja päälle juustoraastetta. Paista lasagne 160 asteisessa uunissa noin 50 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea. Tarjoile esimerkiksi rucola-salaatin kanssa.
© HK Ruokatalo