Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
2
1
Osuvuus
80%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, keskitaso, pannulla, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kana, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta
Sitruunakana
4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää
Ainesosat
-
400 gmaustamattomia broilerin suikaleita
-
1keskikokoinen purjo
-
1porkkana
-
3 rklöljyä
-
200 gtuoreita herkkusieniä
- Sitruunakastike:
-
1kanaliemikuutio
-
1 rklmaissijauhoja
-
1 rklsokeria
-
2 rklhunajaa
-
0.8 dlvettä
-
0.5 dlsitruunamehua
- Lisäksi:
-
0jasmiiniriisiä
Ohjeet
Huuhdo ja leikkaa purjo renkaiksi, puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja leikkaa porkkana tikuiksi. Kuumenna öljy vokkipannussa. Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä. Lisää kasvikset ruskistuksen loppuvaiheessa ja jatka vielä noin 5 minuuttia, kunnes porkkanat ovat kypsiä, mutta rapeita. Sekoita maissijauhot veteen, murenna joukkoon liemikuutio. Lisää loput ainekset ja kaada kanan joukkoon. Jatka vokkaamista muutama minuutti. Tarjoa keitetyn riisin kanssa. Joissain liemikuutioissa on viljaa. Varmista gluteiinittomuus pakkauksesta
© SOK viestintä ja julkaisut