Koskenlaskija fried chicken | Valio
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

sisältää kanaa, suomalainen, laktoositon, pääruoka, uuniruoka

Koskenlaskija fried chicken | Valio

4 annosta

 

Joko odotat urheilutapahtumia tai vähintään kisakatsomoita kotisohvalta? Laita ylös tämä herkullisen maukas ja rapsakka broileriherkku kevään kiihkeimpien kisailujen evääksi. Löydät tämän ja monta muuta Valion reseptiä myös osoitteesta valio.fi.

Lisää

Ainesosat

  • Valio Oivariini® juoksevaa
  • 2 dl
    panko-korppujauhoja tai korppujauhoja
  • 1 prk
    (à 125 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä valkosipuli
  • 1 prk
    (à 125 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä valkosipuli
  • 1 rkl
    cajunmaustetta
  • 400 g
    broilerin rintafileetä
 

Ohjeet

1. Leikkaa broilerin fileet isohkoiksi suikaleiksi. Mausta suolalla ja cajunmausteella.

2. Ota toinen Koskenlaskija Ruoka & dippi lautaselle ja pyörittele fileet sulatejuustossa ja sen jälkeen korppujauhoissa.

3. Laita leivinpaperille uunipellille ja valuta päälle Oivariinia.

4. Paista uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 20 min.

5. Dippaile toiseen Koskenlaskija Ruoka & dippiin.

Vinkki

Cajunmausteseoksessa on paprikajauhetta, juustokuminaa, valkosipulia, sipulia, mustapippuria, oreganoa, timjamia, chiliä ja

cayennepippuria.