Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
9
10
Osuvuus
89%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, välipala, keskitaso, pannulla, salaatti, gluteeniton, munaton, kasvisruoka, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä
Ainesosat
-
1 rklbalsamiviinietikkaa
-
1 rklfariinisokeria
-
2 rklöljyä
-
0.2 tlmustapippuria
-
200 gfetajuustoa kuutioina
-
50 gpähkinöitä
-
500 gparsakaalia
-
0.2 tlsuolaa
Ohjeet
Pese parsakaali. Leikkaa nuput ja kuullota niitä öljyssä noin 5 minuuttia. Parsakaaleja ei ole tarkoitus kypsentää, vaan ne saavat jäädä koviksi. Lisää balsamiviinietikka, fariinisokeri, suola ja mustapippuri. Jäähdytä. Kokoa salaatti parsakaalista, fetakuutioista ja pähkinöistä. Tarjoile.
© SOK viestintä ja julkaisut