Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
0
1
Osuvuus
50%
Muut luokittelutiedot
välipala, kalaa, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää mereneläviä, sisältää laktoosia
Ainesosat
-
1 kplpatonkia
-
1 kplpaprikaa
-
0.5 dlExtra Vergine oliiviöljyä
-
8 kpljättikatkarapujen pyrstöjä
-
100 gCrème Bonjour Katkarapua
Ohjeet
Leikkaa patongista noin 2 cm:n paksuisia viipaleita. Paista kolmioiksi leikattu paprika raitapannulla ja marinoi pienellä määrällä Bertolli-öljyä. Levitä tuorejuustoa patonkiviipaleille ja nosta paprikakolmio juuston päälle. Paista jättiravunpyrstöt oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi ja nosta paprikan päälle. Halutessasi voit koristella toastit kirvelin oksilla. Tarjoa tapaspaloina!
© Unilever 2010